eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYESPOR ONURE EDİLMELİ

ÜNYESPOR ONURE EDİLMELİ
editor( unyenethaber@hotmail.com )
05 Mayıs 2015 - 9:45

VİDEO HABER

Adsızccc

Ünyespor Teknik Sorumlusu, aynı zamanda İkinci Başkanı İmdat Musa Yıldırır, Ünyespor’un Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) düşmesine ilişkin açıklama yaptı.

– Ünyespor onure edilmeli

– Ünyespor’un verdiği onur mücadelesinin onure edilmesi gerektiğini vurgulayan Yıldırır, “2014-2015 sezonu sporcularımızın ciddi sakatlıklar geçirmediğimiz için mutluyuz. Ancak 2014-2015 sezonuna bir avuç insanla birlikte çok vefalı, onurlu bir şekilde başladı ve bitti. Bu yolda yürürken arkadaşlığı, dostluğu, kaynaşmayı, birleşmeyi seven insanlar bir araya geldiler. Bu arkadaşlarımız birkaçı ağabey ve Ünye’nin liseli gencecik çocuklarından oluşan bir gurup arkadaş topluluğudur. Daha önce Kaymakam, Belediyesi ve bazı unvanlara sahip insanların bu zamana kadar yaptığı şeyi bu arkadaşlarımız yapmaya çalıştı. Bunu değişik il ve ilçelerde başları dik, hiçbir şaibeye yer bırakmadan, sporun en temiz şeklini ortaya koyarak, mücadele ederek bir süreç geçirdiler. Bu çocukları bazı büyüklerin onure etmeleri gerekiyordu ve halen etmeleri gerekiyor” dedi.

– Ünye’nin vitrini Ünyespor bitti – Ünyespor’un Ünye’nin vitrini olduğunu ifade eden Yıldırır; “Ünyespor 1957 yılından bu yana değişik il ve ilçelerde Ünye’nin vitrini olmuştur. Ünyespor’un düşmesi Ünye’nin vitrinin bitmesi demektir. Ünye’nin vitrini artık çamlık ve fındık olacaktır. Sezon başından bu yana 22 Ünyeli çocuğumuz, futbolun nasıl yapılması gerektiğini insanlara göstermişlerdir” diye konuştu. Futbol takımların futboldan başka olgu öğretilmemesi gerektiğini dile getiren Yıldırır; açıklamasını şöyleyunus_emre-21-214x300 sürdürdü: “Bizim gurubumuzda olan çeşitli takımlar futbolun sadece futbol olmadığını, ahlak dışı ve siyasi entrikaların olduğundan dolayı sıralamalarda hakkaniyetli bir şekilde bir sıralama olduğuna inanmıyoruz. İnsanlar bize gülebilir, ancak benim ve arkadaşlarımızın görüştüğü 30’un üzerinde avukat hukuksuzluğun olduğunu bizlere bildirdiler. Ancak bu işlerin döndüğü Ankara’da TFF’nin hukuk işlerinde siyasi bir gücümüzün olmamasından, Fatsa’nın ve diğer bazı takımların bu gücü olduğundan dolayı bizim düştüğümüz lig yaşadık”dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P