eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Hedefe Ulaşmak İçin Var Gücümüzle Çalışacağız”

“Hedefe Ulaşmak İçin Var Gücümüzle Çalışacağız”
06 Mayıs 2015 - 1:00

“Yeni Türkiye Yolunda Durmak Yok Mücadeleye Devam”

ak kadınlar

Ak Parti Ünye Kadın Kolları kurmuş olduğu ekiplerle ev ev dolaşıp halkımıza, neden Ak Parti’ye destek verilmesi gerektiğini anlatıyorlar.

Kadın Kolları Başkanı Fatma Çalık yapmış oldukları ziyaret sırasında “Ekiplerimizi kurduk.  Evlere ziyaret düzenliyoruz. Hatibe kardeşlerimiz gittiğimiz yerlerde Neden Ak Partiye destek verilmeli sorusunun cevabınıyunus_emre-21-214x300 insanlarımıza anlatıyorlar.” şeklinde konuştu.

Belediye Meclis Üyesi ve Partinin Hatibelerinden Sabire Dönmez ise açıklamalarında şunları kaydetti.”Ev ev geziyoruz. İnsanlarımıza Eski Türkiye’yi hatırlatıyoruz. İnsanımızın horlandığı, ötelendiği, adam yerine konmadığı günleri milletimiz unutmamış.  Biz ekip olarak gittiğimiz hanelerde Partimizin icraatlarını da insanımıza anlatıyoruz. Zaten bayan kardeşlerimiz her şeyin farkında ve bazen bizden daha ileri düzeyde konulara vakıf. Bizim için bu seçimler çok önemli. Ülkeyi sekteye uğratmak isteyen ve amacının bile ne olduğunu bilmeyen bir kitle var karşımızda. Bunlar gitsin de kim gelirse gelsin diyen fakat yerine ülke menfaatine alternatif bir proje koyamayan kitle var . Biz de inadına daha çok çalışacağız ve bu millete Ak Kadrolar tarafından verilen değeri ha bire anımsatacağız.”

Ak Parti Ünye Kadın Kolları kurmuş olduğu ekiplerle ev ev gerçekleştirdiği ziyaretlerin her seferinde sloganları ile ağırlandılar ve uğurlandılar.

“Biz diyoruz ki Durmak yok çalışmaya devam.  Biz Diyoruz ki Durmak yok hizmete devam. Biz Diyoruz ki Eski Türkiye’yi geride bıraktık, Yeni Türkiye Yolunda Durmak Yok Mücadeleye Devam”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-