eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ENGİNYURT”İktidara Yürüyoruz”

ENGİNYURT”İktidara Yürüyoruz”
06 Mayıs 2015 - 9:19

Adsızggg

7 Haziran 2015 Milletvekili seçimleri için hummalı bir çalışma yapan Cemal Enginyurt, Ünye gezisinde Çakır Medyayı ziyaret etti.

Bu ziyaretinde Sayın Enginyurt, ülkenin şuan ki durumu ve ülkede uygulanan politikayı eleştirerek,  iktidara geldiklerinde yapacaklarını anlatan Cemal Enginyurt, ”Halka sözümüz var, onların bu basiretsiz ve eyyamcı hükümetten kurtaracağız. Bunun için, hane hane sokak sokak geziyoruz ve iktidara milletimiz ile beraber  yürüyoruz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Cemal ENGİNYURT;

”Geçen seneki don felaketinde Ziraat Bankasına ve Bankalara olan borçları 1 yıl faizsiz erteliyorsunuz, fakat bu yunus_emre-21-214x300ertelemeye Ordu dahil olmuyor. Demek ki Ordu’nun bu anlamda hakkını arayacak bir siyasetçi yok. Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde Ünye’ye verilen ilk müjde şuydu; ‘Ünye Organize Sanayi Bölgesi yapılacak ve Ünye Devlet Hastanesi hizmete açılacak.’ Ünye çevre yolunu yaptım demekle siyaseti tamamlamış olmuyorsunuz ki.  Fatsa da ikinci Organize Sanayi yeri aranırken, Ünye de hala bir Organize Sanayi yoksa, 4 yıldır bitirilemeyen bir devlet hastanesi hala bitirilememiş ise demek ki Ordu’nun gönderdiği Milletvekillerinde bir sıkıntı var. Dolayısıyla biz bu seçimlerde diyoruz ki ,Ordulu 19 İlçesi ile Milletvekili seçerken benim partim olsun diyerek şampiyon olacak birini seçmemeli. Partisi birinci olunca kimseye ödül ya da kupa vermiyorlar. Milletvekili olan şahıs çekip gidiyor buradan ve ne Ordu’nun telefonlarına bakıyor, ne cenazesine katılıyor ve ne şehrin sorunlarını dile getiriyor. O zaman Milletvekili seçerken benim partim birinci olsun diye seçmek yerine, beni mecliste en iyi kim temsil eder diye seçmek gerekir.

Beldeler mezraa’ya dönüştü.

30 Mart seçimlerinde Nedim Can Beyefendiyle beraber, o Ünye Belediye Başkan Adayı olarak ve bende Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak şunu söyledik; ‘Eğer Ak Parti Ordu’da Belediye Başkanlığını kazanırsa Beldeler kapanacak, beldelerdeki araç ve gereçler alınacak, memurlar,işçiler alınacak ve beldeler mezraa’ya dönüştürülecek’ dedik.

Biz beldeleri kapatmayacağız sizlere söz veriyoruz dedik. Bizim bu söylediğimize hamaset diyenler, boş nutuk diyenler, esas biz Büyükşehir Belediyesini alırsak beldeleri kapatmayacağız, oralara daha fazla araç takviyesi yapacağız, ilçeleri şuan ki konumundan çok daha öteye taşıyacağız diyenler, bugün baktığımızda bütün beldelerin kapanmasına, beldelerin bırakın mahalleyi mezraa’ya dönmesine vesile olmuşlardır.

Bir sözde biz veriyoruz

İşte bunlara nazaran biz diyoruz ki; Büyükşehir yasasını değiştirecek ve kapanan belediyeleri yeniden açacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Cemal ENGİNYURT olarak 54 beldeye Sayın Genel Başkanımın ifade ettiği söz üzerine bir sözde biz veriyoruz, Allah nasip ederse kapanan Belediyeleri yeniden açacağız. Büyükşehir yasasını değiştireceğiz ve şuan bir derebeylik gibi yönetilen ilçe belediyelerini elindeki imkanların alınması ile ilçelere hizmet götüremediğin bu yanlış yönetime son verip, ilçe belediyelerinin yetkisini artıran ve Büyükşehir Belediyesinin yetkilerini kısıtlayan bir yasal değişiklik yapmaya söz veriyoruz.

40 Trilyonu ver ,gelen 9 trilyona sevin

Ünye Belediyesinin toplanan su paraları. Çöp vergisi, emlak vergisi,  tabela vergisi, kaldırım vergisi vs vs… artık Büyükşehir’e gidiyor. Büyükşehir’in Ünye Belediyesinden 1 yılda kazanımı 40 trilyon. Yani Ünye’nin Ordu Büyükşehir olmazdan önce geliri olan 40 trilyon Ordu’ya gitmiş ama Ünye Belediye Başkanı 9 trilyon yatırım aldık diye pankart asıp övünüyor. Bu zihniyet Belediye Başkanının ‘ne yapayım başka çarem yok ki’ anlayışından başka bir şey değildir.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-