eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Reis Spor Kulübü Güreşte’de İddialı

Reis Spor Kulübü Güreşte’de İddialı
editor( unyenethaber@hotmail.com )
06 Mayıs 2015 - 1:28

VİDEO HABER

dff

8 – 10 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da gerçekleşecek olan 14 yaş minikler Grekoromen güreş Türkiye şampiyonasına Ordu’yu temsilen Ünye Reis Spor Kulübünden 5 sporcu katılacak. 29 Mart tarihinde Ordu Durugöl Tesislerinde yapılan 14 yaş minikler Grekoromen güreş il müsabakalarına Ünye Reis Spor Kulübünden 11 sporcu katılmış, bunların 5’i derece yaparak Bursa’da gerçekleşecek olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.yunus_emre-21-214x300

Reis Spor Kulübü Güreş Antrenörü Zekai ŞENKAYA;

”14 yaş minikler Grekoromen Türkiye Şampiyonası 8 – 10 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da yapılacak. Bu Müsabakalara Reis Spor Kulübü adına 5 sporcu ile katılacağız ve Ünyeyi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.

Sporcularımız bu kategoride ilk defa il dışına çıkıyor. Önceden pek fazla minikler kategorisinde yarışmalara katılamıyorduk. Bu sene inşallah 5 sporcumuz ile birlikte onların teknik gelişimini sağlamak için katılacağız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit ARSLAN;

”Öncelikli olarak Zekai hocamıza teşekkür ediyorum kendisi hem bizim kulübümüzün hemde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün de Antrenörüdür. Kulüp olarak 11 spor dalında sporcu yetiştiriyoruz. Bunlardan bir tanesi de güreş ve Zekai hocamızın kulübümüzle çalışmaya başlamasından sonra bu branşta da iddialı olmaya başladık.

Şuanda güreş dalında 25 sporcumuz var. Kulüp olarak artık taekwondoya verdiğimiz önemi güreşe de veriyoruz ve inanıyoruz ki taekwondo da gösterdiğimiz başarıyı güreşte de göstereceğiz. Bu bağlamda Bursa’daki Türkiye şampiyonasına katılacak sporcularımızdan ümitliyiz ve sporcularımızın derece yapacağına inanıyoruz. Tabi ki bu bir ekip işi ve biz ekibimize güveniyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P