eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

100.Yıl İstiklal Kupası U-11 Turnuvası’nda Şampiyon Belli Oldu

100.Yıl İstiklal Kupası U-11 Turnuvası’nda Şampiyon Belli Oldu
06 Mayıs 2019 - 15:14

Ünye İlçe Spor Müdürlüğü ile Ünye Futbol Kulübü’nün birlikte organize ettiği 100.Yıl İstiklal Kupası U-11 Turnuvası 5 Mayıs Pazar günü oynanan müsabakalar ile sona erdi.

Turnuva sonunda Fatsa Dolunayspor şampiyon olurken, Giresunspor ikinci, Trabzon 24 Şubatspor ise üçüncü oldular.

Birinci olan Fatsa Dolunayspor’a kupa ve madalyalarını İlçe Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney verirken ikinci ve üçüncü olan takımlara ise kupa ve madalyalarını Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik takdim etti.

Ünye İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını dolayısıyla Ünye ve çevre illerdeki takımların katılımı ile Ünye 100. Yıl İstiklal Kupası Futbol Şöleni gerçekleştirdik. Festival havasında bir organizasyon yaptık. 100. Yıl İstiklal Kupası Futbol Şöleni’ne toplam 12 takım katıldı. Turnuva sonunda Fatsa Dolunay Spor birinci, Giresunspor ikinci, Trabzon 24 Şubatspor üçüncü oldu.” dedi.

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk turnuva sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında

“Turnuvamıza katılım sağlayan tüm kulüplere, bizleri destekleyen ve her zaman yanımızda olan değerli Kaymakamımız Sayın Ümit Hüseyin Güney beyefendiye ve ödül törenimizde bizleri yalnız bırakmayarak onurlandıran Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Adem Atik’e kulübümüz adına şükranlarımızı sunuyorum.

Hiç bir organizasyon tek başına gerçekleşmiyor. Bu güzel etkinlikte yanımda olan Ünye Futbol Kulübü yönetici arkadaşlarım Şinasi Gür, Tarık Yıldırım, Abdülkadir Yılmaz, İrfan Fıkıl’a, antrenör arkadaşlarım Muhammet Türköz, Azmihan Beslen, Aykut Kaygusuz, Halil Korkmaz, Abdurrahman Eken, İbrahim Yıldırım’a.

Ordu’dan gönderilen saha teçhizatları ve kupalar için İl Spor Müdürümüz Mustafa Genç’e, tesisleri çocuklarımızın hizmetine sunan İlçe Spor Müdürümüz Aydın Kuyumcu ve tüm personeline.

Müsabakalarda hakem olarak görev yapan tüm öğretmen ve antrenör arkadaşlarım Murat Arslan, Ali Arslan, Çetin Çoban, Emrah Arslantaş, Murat Peker, Bünyamin Yılmaz, Mehmet Dönmez’e.

Turnuvaya katılan tüm takımların su tedarikini sağlayan Muharrem Som’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P