eskort samsun

ÜNYENETHABER

Şehit Astsubayın Bebeği Oldu

Şehit Astsubayın Bebeği Oldu
07 Mayıs 2015 - 15:58

583_2

Diyarbakır’da, meyve almak için gittikleri pazarda teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehit olan Astsubay Necdet Aydoğdu’nun hamile eşi 24 yaşındaki Esra Aydoğdu bu sabah bir kız çocuğu yunus_emre-21-214x300dünyaya getirdi

Şehit Necdet Aydoğdu’nun hayatını kaybettiği gün 2,5 aylık hamile olan eşi Esra Aydoğdu, bebeğini Sezaryen doğumla Çakırtepe Hastanesi’nde dünyaya getirdi. Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre Esra Aydoğdu ve bebeğinin durumlarının son derece iyi olduğu öğrenildi.resim

Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma  Komutanlığı’nda görevli Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu, yüzü maskeli 2 kişinin silahlı  saldırısı sonucu ağır yaralanarak şehit edilmişti. Aydoğdu şehit olduğunda 2,5 aylık hamile olan eşi Esra Aydoğdu, dün Ünye’de özel bir hastanede saat 10.00 sularında Sevinç adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

 “Torunumun her ağlaması oğlumu bizden alanlara beddua olsun”

Şehit Necdet Aydoğdu’nun annesi Selma Aydoğdu, saldırıyı gerçekleştirenlerin hala yakalanamamasına tepki göstererek, “Benim oğlumun bugün kızı dünyaya geldi. Ama hainler oğlumu bizden aldılar. Oğlum bu güzel anlara şahitlik edemedi. Bu mutluluğu bizlerle paylaşamadı, paylaştırmadılar. Torunum hep yetim kalacak. Hiç kimse ona baba sevgisini veremeyecek. Torunumun her ağlaması oğlumu bizden alanlara beddua olsun.” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Merkez Bağlar ilçesi Körhat 70. Sokaktaki semt  pazarında eşi ile pazar alışverişi yaparken yüzü maskeli 2 kişinin silahlı  saldırısı sonucu ağır yaralanan Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma  Komutanlığı’nda görevli Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu, kaldırıldığı Dicle  Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-