eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’de Gençlik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor

Ünye’de Gençlik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
16 Mayıs 2019 - 1:27

Ünye’de gençlik haftası etkinlikleri devam ediyor.

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan Gençlik Haftası etkinliklerinden taekwondo, judo, basketbol, futbol turnuvaları ve atletizm yarışmaları devam ediyor.

Ünye’de bugün Atatürk Anıtı’na çelenç sunumu ile başlayan “15-21 Mayıs Gençlik Haftası” etkinlikleri daha sonra basketbol turnuvası, atletizm yarışmaları, taekwondo ve judo turnuvası ile devam etti.

Müsabakalar sonunda başarılı sporculara madalya takdim edildi.

“15-21 Mayıs Gençlik Haftası”nın 15 Mayıs Çarşamba günü etkinlikleri, Kredi Yurtlar Kurumu tarafından hazırlanan halk müziği konseri ile sona erdi.

Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu yarışmalarda sporculara yaptığı konuşmasında şunları ifade etti;

“15-21 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlama programı münasebeti ile gerçekleştirdiğimiz 100. Yıl kutlamalarını dahilindeki yarışmalarımızı İlçe Stadı’nda ve spor salonunda gerçekleştiriyoruz. Bu yarışmaya katıldığınız için sizlere ve sizleri bu yarışmaya hazırlayan antrenörlerinize teşekkür ederiz. ” dedi.

Atletizm Antrenörü Uğur Özdemir ise “Ünye’de gençlik haftası nedeniyle bütün okullardan toplam 120 öğrencinin katılımı ile yarışmamız yapıldı. Bugün en hızlılarımızı seçtik. İlçe Spor Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber güzel bir organizasyon gerçekleştirdik.

Ünye yeni geldim ama geldiğinden bu yana Ünye’de çok yetenekli çocuklar olduğunu keşfettim. Onlarla beraber önce Ordu’daki yarışmalara gittik, şampiyon oldular. Daha sonra Trabzon’da şampiyon oldular. Şimdi ise Türkiye finallerine Mersin’e gideceğiz. Bugün de onlar için güzel bir çalışma yapıldı. İlk üçlerimizi belirledik ve madalyalarını dağıttık.” dedi.

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P