eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR ŞAMPİYONLUĞA GÖZ DİKTİ

ÜNYE 1957 SPOR ŞAMPİYONLUĞA GÖZ DİKTİ
16 Mayıs 2019 - 23:57

2018/2019 Sezonu Ordu İli U-16 Gençler Futbol Ligi A Grubunda Mücadele Eden Ünye 1957 Spor son maçında Ordu’da Yeni Orduspor ile karşı karşıya geldi.

Altınordu Karşıyaka tesislerinde saat 16 da başlayan mücadelede konuk ekip Ünye 1957 Spor izleyicilere futbol resitali sundu.

Ev sahibi Yeni Orduspor karşısında maçta baştan sona üstün taraf olan yeşil-beyazlı gençler sahadan 4-1 gibi net bir skorla ayrıldı.

ÜNYE 1957 SPOR 4 KÖŞE

Yeni Orduspor ‘u rahat bir sonuçta geçen Ünye 1957 Spor bu sonuçla play-off oynamaya hak kazandı.

Antröner Hakan Kenanoğlu yönetimindeki Ünye 1957 Spor sahaya,  Emir,Ertuğrul, Bedirhan Tayyip, İlker, Bedirhan Sarı, İsmet ,Cem, Arda ,Sezer, Mehmet Can ve   İlkay on biriyle çıktı.

YEŞİL BEYAZ FUTBOL RESİTALİ

Ev sahibi Yeni Orduspor’a top oynama izni vermeyen ve ilk dakikalardan itibaren rakibine baskı kuran Ünye ekibi istediğini 4 golle aldı.Kendini fazla sıkmadan maçı kazanan yeşil beyazlı takım, 4 golü yeterli buldu ve daha fazla fark atacağı maçı 4-1 kazandı.

Maça iyi hazırlanan ve finallere kalmayı arzuladıklarını sahada gösteren  bir oyun oynayan Ünye 1957 Spor’lu gençler ,maç boyu rakibine top göstermedi.

Adeta tek kale maç havasında geçen mücadeleyi yeşil beyazlı takım rahat kazandı. Ünye 1957 spor’un gollerinin 3’ünü Arda atarak maçta hactrik yaptı. Diğer golü ise Cem  Yeni Orduspor ağlarına yolladı ve maçın skorunu ilan etti.

ÜNYELİ GENÇLER KUPAYA GÖZ DİKTİLER

Ev sahibinin hiçbir varlık gösteremediği mücadelenin sonunda Ünye 1957 Spor finallere kalmayı başardı.Ünye 1957 Spor çeyrek final maçında Ordu’da Dolunayspor ile karşılaşacak

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P