eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünyeli Kayıp Yaşlı Kadının Cesedi Bulundu

Ünyeli Kayıp Yaşlı Kadının Cesedi Bulundu
19 Mayıs 2019 - 13:25

Ordu’nun Ünye ilçesinde 3 gündür kayıp olan 93 yaşındaki kadın, evinin yakınındaki derede ölü bulundu.

Yüceler Mahallesi Kalafat mevkisinde yaşayan 93 yaşındaki Suriye Özçiligir’in yakınları, 16 Mayıs günü jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine ekipler bölgede arama kurtarma çalışması başlattı. Jandarma ekiplerinin de desteğiyle yapılan aramalar sonucu yaşlı kadın, evinin 1 kilometre yakınındaki ormanlık alanda derenin içinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Alzaymır hastası olduğu ve yürüme güçlüğü çektiği öğrenilen Özçilingir’in için kayıp ihbarını alan AFAD ve Jandarma ekipleri mahallede geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Mahalle sakinleri aramaların 5. gününde ormanlık alanda yaşlı kadının ayakkabı ve bastonunun buldu. Kadının ormanlık alandan dere yatağına yuvarlandığını düşünen mahalle sakinleri olayı Jandarma ve AFAD ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler kadının cesedini ormanlık alanda dere yatağında  buldu.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı ilk incelemenin ardından yaşlı kadının cesedi ön otopsi yapılmak üzere Ünye Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Mahalle sakinlerinden Veysel İlhan, yaşlı kadının bulunmasına ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Suriye Özçilingir 15 Mayıs Çarşamba günü 13:00 sularında kaybolmuştu. Bu sabah 05:00 sularında geldim. Dere muhitlerini gezdim. Bir arkadaşımı gördüm, onla aramaya devam ederken arkadaşım ayakkabıyı gördü. Daha sonra bastonunu gördük. Gittiği yeri takip ettik ve dere yatağına geldik. Oğlunu dere yatağına saldık ve oğlu yaşlı kadının cansız bedenini buldu.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-