eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ordu 2.Amatör Lig’de Hafta Sonuçları

Ordu 2.Amatör Lig’de Hafta Sonuçları
27 Mayıs 2019 - 2:47

Ordu 2.Amatör Lig’de 11.Hafta Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. A Grubu lideri Mesudiyespor rakibi Saraycık Belediyespor karşısında 3 puanı 7 golle kazanıp en yakın takipçisinin 2 puan önünde liderliğini sürdürürken haftayı bay geçen B Grubu lideri Çatalpınarspor 27 puanla zirvedeki yerini korudu.

Ordu 2.Amatör Lig 11.Hafta maçları tamamlandı. Toplam 29 golün atıldığı haftada 1 maçı ev sahibi takımlar, 3 maçı da deplasman takımları kazanırken iki maç da beraberlikle sona erdi.

A Grubunda Mesudiyespor kendi sahasında konuk ettiği Saraycık Belediyespor 7-1 mağlup ederken Çınarlıkspor, Ünye Futbol Kulübü’nü 3-2 mağlup etti ve zirveyle arasındaki 2 puanlık farkla 2. sırada yer aldı. Dumlupınarspor ile 2-2 berabere kalan Ordu İdmanyurdu zirveyle puanları eşitleme şansını böylece tepmiş oldu ve 3. sırada yer aldı. A Grubunda Kabadüz Belediyespor’un bay geçtiği haftanın ardından kalan 3 haftada Mesudiyespor, Çınarlıkspor ve Ordu İdmanyurdu ilk üç sırayı garantileyen ekipler oldu.

B Grubunda firesiz liderliğini sürdüren Çatalpınarspor bay geçerken Kabataşspor ve Fevzi Çakmakspor haftanın kazanan takımları oldu. Fatsaspor ile Rusumat-4 Gençlikspor ise 2-2 berabere kalarak haftayı 1’er puanla kapattılar.

2.AMATÖR LİGDE HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P