eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünyespor, Demirspor’u saf dışı bıraktı! 0-2

Ünyespor, Demirspor’u saf dışı bıraktı! 0-2
editor( unyenethaber@hotmail.com )
11 Mayıs 2015 - 13:52

unyespor02u16

U-16 Gençler Ligi Play Of Mücadelesinde 3 maçını Demirspor ile oynayan Ünyespor güçlü rakibini 2 golle saf dışı bıraktı ve 3’te 3 yaparak şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış oldu.

U-16 Gençler Ligi Play Of mücadelesinde ilk iki maçını kazanan Ünyespor üçüncü maçını Durugöl 1 Nolu sahada Demirspor ile oynadı. Şampiyonluk yolunda play of mücadelesinin en dişli ve en ciddi takımlarından biri olan Demirspor karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle işi bitiren Ünyespor bu sonuçla 3’te 3 yaparak kalan son iki maçına gözünü dikti.

yunus_emre-21-214x300

Pazar günü saat 15.00’te Durugöl 1 Nolu sahada oynanan karşılaşmaya Bahrican, Emrullah, Yavuz, Sefa, Hazar, Bedirhan, Emrah, Oğuzhan, Orhan, Murathan, Berkin kadrosu ile başlayan Ünyespor ilk dakikalardan itibaren oyunu kendi alanında kabul etti. Kendi yarı alanından çok fazla çıkmayan ve oyunu kontrollü şekilde sürdüren yeşil-beyazlılar kontra ataklarla aradığı golü 16. Dakikada buldu. Bu dakikada Emrullah’ın savunmanın arkasına attığı uzun topla buluşan Berkin çapraz pozisyonda sahalarda ender görülen zor bir gole imza atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra oyun formatını bozmayan ve savunmasında hata yapmayan Ünyespor rakibine beraberlik şansı vermezken farkı ikiye çıkartan gol 32.dakikada geldi. Ani gelişen atakta Emrullah yine ilk golde olduğu gibi savunmanın arkasına gönderdiği uzun topla buluşan Berkin, al da at dercesine Murathan’a çıkardı. Murathan’ın vuruşu filelere gidince Ünyespor 2-0 üstünlüğü yakaladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Demirspor baskısına iyi direnen ve bir üçüncü gol arayan Ünyespor rakibine gol atma fırsatı vermezken kendisini rahatlatacak 3.golü ise bulamadı. Karşılaşmanın son dakikası içinde Demirspor’un kazandığı penaltı atışında kaleci Bahrican gole izin vermedi ve Ünyespor zorlu müsabakayı ilk yarıda attığı gollerle 2-0 kazandı.

Yeşil-beyazlılar bu sonuçla üçüncü maçından da galibiyetle ayrılarak puanını 9’a yükseltti. Ünyespor play of grubu 4. Maçında Orduspor ile Salı günü saat 17.00’de Durugöl 2 Nolu sahada karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar bu maçtan galibiyetle ayrılırsa şampiyonluğu garantileyecek.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P