eskort samsun

ÜNYENETHABER

SGK Haftasın’da Kaymakam Demir’e Ziyaret

SGK Haftasın’da Kaymakam Demir’e Ziyaret
11 Mayıs 2015 - 16:51

TT

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, 11-17 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası sebebi ile Ünye Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Erdem Esentürk’ü makamında kabul etti.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ünye Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Erdem Esentürk’ü ve kurum çalışanları Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti.yunus_emre-21-214x300

Mayıs ayının ikinci haftasının Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmakta olduğunu ifade eden Ünye SGK Müdürü Erdem Esentürk; “Her yıl Mayıs aynın ikinci haftası Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanmakta. Bu yılda aynı zamanda 11 – 17 Mayıs tarihleri arasına denk geliyor. Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle bizde ekip arkadaşlarımızla beraber Sayın Kaymakamımız Mustafa Demir’i ziyaret ederek bu sevincimizi paylaşmak istedik” dedi.

Kendisine yapılan bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkürlerini dile getiren Ünye Kaymakamı Mustafa Demir; “Ünye Sosyal Güvenlik Kurumu Ünye’mizde güzel işler yapıyor. Ünyeli hemşerilerimiz son derece memnunlar. Temennimiz önümüzdeki dönemde kendinize ait SGK binanız olur. Hizmetlerinizi bu şekilde hemşerilerimize en üst düzeyde takdim edeceğinize inanıyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-