eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR’A BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ÜNYE 1957 SPOR’A BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
15 Haziran 2019 - 13:39

Ünye 1957 Spor’da sıcak gelişme.

Ünye 1957 Spor’da bugün elimize ulaşan bilgilere göre gazeteci ve aynı zamanda Ünye 1957 Spor yönetiminde bulunan Hamza Alp, başkanlık için adaylığını açıkladı.

12 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen olağanüstü kongrede yeterli çoğunluk sağlanamaması ve başkanlığa aday çıkmaması sonucu kongre 19 Haziran Çarşamba günü saat 17:30’a ertelenmişti.

Ünye 1957 Spor sahipsiz kalacak endişeleri, bugün Hamza Alp’in başkanlık adaylığını açıklamasıyla ortadan kalktı. Hamza Alp bürosunda yaptığı basın açıklamasında yönetimini tanıtarak Ünye 1957 Spor’u eski günlere döndürmek için aday olduğunu belirtti.

Başkan ve Yönetim şu isimlerden oluşuyor;

Yönetim Kurulu Asil

Hamza Alp

İhsan Yazıcı-İş Adamı

Murat Deniz-Eski Futbolcu

Hüseyin Şener-İş Adamı

Yavuz Selim Cerrahoğlu-İş Adamı

Selçuk Kocaoğlu

İbrahim Ecioğlu-İş Adamı

Abdulkadir Demir-Avukat

Serkan Önder-Makina Mühendisi

Yönetim Kurulu Yedek

Köksal Cındık

Serkan Güney

Murat Tokaç

Sedat Eren

Murat Hıraoğlu

Denetim Kurulu Asil

Yüksel Kartal

Murat Ocak-Lizay Pırlanta Hasan Basri Alp

Denetim Kurulu Yedek

Mitat Yalçınkaya

Tolga Kaygı

Zekeriya Tiyaloğlu

Başkan adaylığına ilişkin basın toplantısı düzenleyen Hamza Alp,”Bildiğiniz gibi şuanda mevcut Murat Ülgen yönetimindeyim. Olağanüstü genel kurulda geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta sonraya yani Çarşamba gününe ertelendi. Aday çıkmadı. O gün benim listem hazırdı. Eğer çoğunluk sağlansaydı seçimler yapılmış olacaktı. Çarşamba günü seçimler yapılacak. Seçim yapılmadan önce bir kaos ortamının olmadığını göstermek adına Hamza Alp Yönetiminde Bir Yönetim Oluşturduk” Dedi.

Amacımız Ve Hedefimiz 3 Lige Çıkarmak

Ünyespor’u ilk amacımız ve hedefimiz üçüncü lige çıkarmak  diyen Alp,”Hamza Alp bu yönetimi nasıl oluşturdu? Hamza Alp’te para durumu nedir? Efendim Hamza Alp’te bir para durumu yok. Ancak iyi bir yönetim oluşturdum. İstanbul’daki işadamlarımız, futbolcu menajerleri ile birlikte bir yönetim oluşturarak Ünyespor’u BAL Ligi’nden üçüncü lige çıkarmak için çalışıyoruz. Hedefimiz Ünyespor’da biliyorsunuz hedef her zaman şampiyonluk olmuştur. BAL Ligi’ndeki yerimiz maalesef BAL Ligi’nde olmamamız gereken bir yerdeyiz. Bu yüzden ben ve ekibim olarak Ünyespor’u ilk amacımız ve hedefimiz üçüncü lige çıkarmak” şeklinde konuştu.

Bu işadamları niye Ünyespor’la ilgileniyorlar?

İşadamlarının Ünyespor ile neden ilgilendiğine dair ise Alp”Birincisi dediğim gibi Ünye bir marka. Buraya gelen futbolcuları, menajerler oldukları için futbol kulüplerine satacaklar. Satmak içinde en güzel Karadeniz Bölgesi, burada da isim yapmış bir kent var, Ünye var. Biz bu Ünye’yi ve Ünye markasını daha iyi yerlere taşımak için BAL Ligi’nden şampiyon olarak takımı yukarı çıkartmış olacağız ve buradaki futbolcuları da satacağız. Satmış olduğumuz futbolcudan da para kazanacağız yani Ünyespor para kazanmış olacak.”ifadelerini kullandı.

Ünyespor Ağabeylik Yapma Görevini Bir Türlü Üstlenemedi

Ünyespor’un bu zamana kadar alt takımlarla bir araya gelemediğine de değinen Alp; “Bir de yıllardır başaramadığımız diyelim alt takımlarla bir türlü bir araya gelemiyoruz. Ünyespor ağabeylik yapma görevini bir türlü üstlenemedi veya bunlar hep sohbette kaldı icraata geçmedi. Ben dün Ünye’de bulunan beş tane kulübümüz var. Fevzi Çakmakspor, Ünye Gençlerbirliğispor, Ünye Futbol Kulübü, Ünye Gücü Kadın Futbol Takımı ve Çınarlıkspor hocalarıyla bizzat telefon görüşmesi yaptım. Bir araya gelelim istedim. İlk etapta da bu takımlarımıza birer forma ve beş tane top hediye edeceğiz. Oradaki futbolcularında bir hedefleri olacak.  Ne o hedef Ünye 1957 Spor’da futbol oynamak. Bunlara da dikkate ederek oradaki futbolcuları yukarılara almış olacağız”. ifadelerini kullandı.

Basketbol Takımını Hayata Geçirip Ünyespor’un Basketbol Takımı’nda Da İyi Yerlere Gelmek İstiyoruz

Ünye’de önceden basketbol takımı olduğunu ama maddi açılardan devam edemediğini söyleyen Alp, “Yine hedeflerimiz arasında geçtiğimiz yıllarda Ünye’de bir basketbol takımımız vardı. Güzel işler yaptılar. Ama maddi açıdan başaramadık diyelim. Bizim hedefimiz basketbol takımını hayata geçirip Ünyespor’un Basketbol Takımı’nda da iyi yerlere gelmek istiyoruz. Sporun her kademesinde yavaş yavaş bir şeyler yapmak istiyoruz” dedi.

Biz Beş Yıllık Süre İçinde Bize Para Verin Diye Hiçbir Kapıyı Çalmayacağız

Alp, sözlerini şöyle noktaladı; “Benim sizlerle buluşmamın sebebi Çarşamba günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulda hem başkanlığımı açıklamak ve kamuoyu ile paylaşmak istedim hem de Ünyespor’un bugüne kadar getirdiler sağ olsunlar. Biz olağanüstü kongre kararını başkan olacak kişinin lige girmeden önce altyapısını oluştursun, futbolcularını oluştursun, hocasını alsın diye bu kararı aldık. Bizim şuanda teknik direktörümüz hazır. Şuanda 10futbolcu ile birkaç gün içinde sözleşmeler imzalanacak. Tabi bunlar hepsi Çarşamba günü kongrenin ardından yapılacak işler.  Ama biz şuanda hazırlıklarımız yaptık. Emin adımlarla ilerliyoruz. Biz hep büyüklerimize giderdik.  Ünyespor’a yardım için Belediye, kaymakamlık ve işadamlarımıza gidiyoruz. İnşallah bu dönem bu beş yıllık süre içinde hiçbir kapıyı çalmayacağız. Bize para verin diye hiçbir kapıyı çalmayacağız.  İşadamlarımız mutlak bağış yapacaklardır. Bağışlarını alacağız. Mazeretlerimiz kesinlikle olmayacak” diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P