eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hemşirelik Haftası Pasta Kesilerek Kutlandı

Hemşirelik Haftası Pasta Kesilerek Kutlandı
13 Mayıs 2015 - 9:32

Ünye Toplum Sağlığı Merkezinde

Adsız

12.05.2015 tarihinde, Ünye Toplum Sağlığı Merkezinde  Ünye Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ali Arif ÖZSÖZ ve hemşirelerin katılımı ile 12 – 18 Mayıs Hemşirelik Haftası olması nedeni ile pasta kesilerek Hemşirelik Haftası kutlandı. Kutlama sonrasında Dr. Ali Arif ÖZSÖZ açıklamalarda bulundu.

Ünye Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ali Arif ÖZSÖZ;

”Hemşirelik; güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulundurur. Diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslektir. Ekip yunus_emre-21-214x300çalışmasını bilen, el becerisi olan, hızlı çalışan hünerli eller ister. Temelinde sevgi, saygı yatar. Hemşire din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak için çalışır.

Bu nedenle, sevgiden, şefkatten, disiplin ve ciddiyetten uzak bir kişinin bu mesleği icra etmesi mümkün değildir. Çünkü hemşire, sağlığı yerinde olmayan, yardıma muhtaç insanlara hizmet vermektedir.

İnsan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır, sevgi ve özveri ile çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkıları olan hemşirelerimizin ‘Hemşirelik Haftası’nı kutluyorum.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-