eskort samsun

ÜNYENETHABER

Milli İttifak Seçim Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Milli İttifak Seçim Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor
13 Mayıs 2015 - 1:22

Adsız

Milli İttifak Seçim Çalışmalarına Saadet Partisi’nin aday listesinin kesin olarak açıklanmasında bu yana aralıksız devam ediyor.

Ordu’yu karış karış gezen Ordu adayları 12 Mayıs Salı günü İkizce ve Çaybaşı İlçelerinde halka hitap etti. İlçelerde konuşmalar öncesinde esnaflar ve kahvehaneler ziyaret edildi. İlçelerin meydanlarına kurulan ses sistemi ve getirilen seçim arabalarıdan halka seslenildi.

Saadet Partisi Ordu Milletvekillerinin beşinin de ziyaretlerde yer alması halkı hoşuna gitti. Diğer siyasi partilerin yunus_emre-21-214x300bayrak ve afişlerle ilçeyi süslemiş olmaları halkın karnını doyurmayacağının herkes farkında. Uçuk kaçık vaadler ve ‘yol yaptık’ gibi söylemlerin halkta karşılığının olmadığı halkın artık cebine baktığı akşam eve götüreceği ekmeği kazanmanın derdinde oluşu halkın Saadet Partisi adaylarına olan ilgisini artırdı.  Saadet Partisi hakça paylaşım ve üretim ekonomisinde bahsetmesi halkın kafasında Refah-Yol Hükümetini getirdi. İlçe ziyaretlerinde konuşmalarını yapan Muhittin Açıcı, Muammer Bilgiç Necati Kırış, Abdullah İstikbal ve Mehmet Kartal Beyler halkın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü memnun kaldı.

Konuşmalarda dikkat çeken ise Muammer Bilgiç tarafından dilegetirilen noktalar oldu. Saadet Partisi Ordu Milletvekili Adayı Muammer Bilgiç ;

“Birileri sürekli parlementer sistem kötü başkanlık sistemi gelsin diye tutturmuş. Bunlar hepsi halkın cebini boşaltmak için yapılan manipulatif söylemlerdir. Asıl bozukluk ekonomik politikanın kendisidir. Bankaların, büyük şirketlerin karlarına kar kattığı halkın sömürüldüğü faizci kapitalist sistemin acilen değiştirilmesi gerekmektedir. Bu sistemin karşısında bizim savunduğumuz sistem Adil Ekonomik Düzendir. Bunuda ancal Milli Görüş gerçekleştirebilir.”dedi.

20150512_111309_Pano Adsız

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-