eskort samsun

ÜNYENETHABER

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına 3.’sü Açıldı…VİDEO HABER

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına 3.’sü Açıldı…VİDEO HABER
13 Mayıs 2015 - 17:30

Adsız

13.05.2015 tarihinde Ünye Anafarta Ortaokulunda Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa ERDEM ve Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer AKAR’ın katılımı ile TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına 3.’sü gerçekleşti.

Ünye Anafarta Ortaokulunda gerçekleşen bu fuarda okul öğrencileri, insan hayatını kolaylaştıracak, insanların Fen Bilimleri ve Matematiği eğlenceli bir şekilde öğrenebileceği projeler öne çıkarttı.yunus_emre-21-214x300

Anafarta Ortaokulu Spor Salonunda gerçekleşen ve Ünye’de  3.’sü düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında, 6 danışman öğretmen desteğiyle hayal güçlerini projelere dönüştüren 66 öğrencinin 33 ayrı proje çalışması sergilendi. Anafarta Ortaokulu Müdürü Temel OVALI, bu fuar sonrasında açıklamalarda bulundu.

Anafarta Ortaokulu Müdürü Temel OVALI;

”Anafarta Ortaokulu 4006 Bilim Fuarı kapsamında 33 proje, 66 öğrencimiz 6 danışman öğretmenimiz ile birlikte projelerini hayata geçirdiler. Buradaki çalışmalar tamamen öğrencilerimizin özgün fikirleri olup, öğretmenlerimiz sadece rehberlik yaptılar. Öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar ağırlıklı olarak Matematik ve Fen Bilimleri ağırlıklıdır. TÜBİTAK’ın bu tür projeleri desteklemekteki amacı öğrencileri bilimsel araştırmalara teşvik etmek” şeklinde açıklamalarda bulunurken katılımcı herkese teşekkürlerini iletti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-