eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’de Plaj Futbolu Turnuvası Tüm Heyecanlıyla Devam Ediyor

Ünye’de Plaj Futbolu Turnuvası Tüm Heyecanlıyla Devam Ediyor
29 Haziran 2019 - 12:39

20. Ünye Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen plaj futbolu bu yıl 27 Haziran Perşembe akşamı Sarrah Moda-Önder Büfe ve Köroğlu Kuyumculuk- Elmacılar İnşaat maçı ile başladı.

Ünye Plaj Futbolu Turnuvasının 2. Gününde Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı ile Rusumat 4 Gençlik ve Spor Kulübü mücadele etti.

Maçın ilk yarısında Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı 1,  Rusumat 4 Gençlik ve Spor Kulübü 2 gol attı. İkinci yarı ise Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı’nın attığı eşitlik golü ile başa baş devam ederken, Rusumat 4 Gençlik ve Spor Kulübü maçın seyirini değiştirdi.

Rusumat 4 Gençlik ve Spor Kulübü son dakikalarda attığı 2 gol ile rakibi olan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı 42 mağlup etti.

Mücadele sonrası konuşan Ünye Gücü Futbol Kulübü teknik sorumlusu Muhammed Kışla, her iki takımı da tebrik etti.

Ünye Gücü Futbol  Kulübü Antrenörü Muhammed Kışla “Kum futbolu bayan futbolcular için çok zor bir mücadeledir. Tabi her yıl burada plaj futbolu kum turnuvasında burada bir gösteri maçı yapıyoruz.

İlk yarı oyun biraz dengede geçti. Ordu Rusumat 2-1 üstün tamamladı. İkinci yarı oyunda dengeyi sağladık golde bulduk. Tabi ilerleyen dakikalarda özellikle takım kaptanımızın sakatlanması savunmada dengeyi de bozdu. Sonuçta burada oynanan bu maç plaj futbol turnuvasında gösteri karşılaşmasıydı.

Sahada mücadele eden iki takımada ben teşekkür ve tebrik ediyorum. Bu tarz karşılaşmalar yine oynanacaktır.  Özellikle sonradan oyuna giren genç oyuncularımıza dikkat çekmek istiyorum. Bunların üzerinde ne kadar durursak futbolda ileriye gidebileceklerini şimdiden hayal edebiliyorum. Kalecimiz Miray var 2003 doğumlu çok iyi mücadele etti. 4 gol yedi ama kaşesinde başarılı bir oyun çıkarttı. Ben her iki takımı da tebrik ediyorum” dedi.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P