eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Basketbol Turnuvası İçin Katılım Ücretsiz

Basketbol Turnuvası İçin Katılım Ücretsiz
30 Haziran 2019 - 1:20

Ünye’de düzenlenecek olan basketbol turnuvası için başvurular başladı.

9-19 Temmuz tarihleri arasında Ünye Meydanı’nda düzenlenecek olan basketbol turnuvası dolayısıyla kameralarımıza özel açıklamada bulunan Türkiye Basketbol Federasyon Temsilicisi Mehmet Serdar Çözeli, başvuru tarihlerinin 1-7 Temmuz arasında olduğunu belirtti.

Ayrıca kamuoyunda çıkan müsabakalar için 500 lira para toplandığı haberlerini de yalanlayan Çözeli, organizasyonun sponsorlar tarafından desteklendiğini, tamamıyla ücretsiz olduğunu ve kendilerinin de hiçbir maddi gelir beklentisi olmadan bu organizasyonu düzenlendiklerini ifade ederek şunları söyledi;

Türkiye Basketbol Federasyon Temsilicisi Mehmet Serdar Çözeli:  “Ünye Belediyesi; bizlerden bir basketbol  turnuvası yapmamız için ricada bulundular. Bu Ünye’miz için ikinci müsabaka olacak ve bunun için bizden sponsor olmamızı istediler. İlk başta ana sponsorlarımız Double Shot caffe, Sınav koleji ve YEDAŞ olmak üzere üç tanedir. Bu ana sponsorlarımız yardımı ile inşallah güzel bir müsabaka yapacağız.

3X3 Streetball basketbol turnuvası için çok iyi hazırlandık. Fakat kamuoyundan ortaya çıkan bir yanlış anlaşılmaya açıklık getirelim. Şöyle bir yanlış anlaşılma olmuş müsabakalar için 500 TL gibi bir paranın toplanacağı söylenmiş bu tamamen asılsız bir haberdir. Burada müsabakaların kesinlikle ücretsiz olacaktır. Bizim bütün masraflarımızı 4 ana sponsorumuz Ünye Belediyesi, Double Shot caffe, Sınav koleji  ve YEDAŞ karşılıyor.

Bizim de hiçbir maddi gelir olmadan sadece Ünye için yapacağımız bir organizasyondur. Bu dakikadan sonra biz katılımcıları bekliyoruz.16 erkek takımı olarak sınır koyduk bunun nedeni iklim şartları ve Ünye Meydanında yapılacak müsabakalarda insanları daha fazla yormamaktır. Kazasız ve belasız güzel bir müsabaka olsun istiyoruz. Ayın 1’i ve 7’si arasında astığımız afişlerdeki iletişim numaralarından yada belediyenin danışma bölümünden alacakları katılım formları ile gelebilirler turnuvalarımız 7’sinde son bulacaktır. Söylediğimiz gibi bütün masrafları sponsorlarımız karşılayacaktır. Forma getirmelerine gerek yok formalarımız hazır ve bütün müsabakalar Ünye Cumhuriyet Meydanında yapılacaktır.”dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Temsilcisi Cumhur Arslan: Bu müsabakalarda oynamak isteyen herkesi bekliyorum. Tüm Ünyelileri de böyle etkinlikleri izlemelerini tavsiye ediyoruz.”dedi.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P