eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TAEKWONDO’DA İKİZCE’DE BİR İLK

TAEKWONDO’DA İKİZCE’DE BİR İLK
03 Temmuz 2019 - 16:23

2019 yılı Ümitler Bay ve Bayan Türkiye Şampiyonası il seçmeleri 2 Temmuz Salı günü gerçekleşti. Ordu Recep Kara Kapalı Spor Salonu’nda yapılan şampiyonaya Reis Gençlik ve Spor Kulübü’nün  Ünye ve İkizce Şubesinden birer tane olmak üzere toplam 2 sporcu katıldı.

Seçmelere Reis Gençlik ve Spor Kulübü İkizce şubesinden katılan ve derece yapan Sümeyye Değe isimli sporcu 46 kiloda Ordu İl ikincisi oldu.

Aynı zamanda 12-16 Haziran tarihleri arasında Sivas Taha Akgül Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek Türkiye Tekvando Şampiyonasına katılma hakkı kazanan başarılı sporcu Sümeyye Değe, 46 kiloda ilimizi temsil edecek.

Ünye Reis Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan yaptığı açıklamada İkizce’de bir ilkin gerçekleştiğini belirterek “Üç yıldır İkizce’de emek veriyoruz. Şu anda da verdiğimiz emeğin meyvelerini topluyoruz. İkizce’den bir sporcumuz ilk kez bu kategoride şampiyonaya gidiyor.” Dedi.

Ünye Reis Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan;

“Taekwondo Federasyonumuzun 2019 yılı Ümitler Bay ve Bayan Türkiye Şampiyonası 2 Temmuz Salı günü Ordu Recep Kara Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Biz Reis Gençlik ve Spor Kulübü olarak İkizce şubemizden bir sporcu, Ünye şubemizden bir sporcu olmak üzere toplam 2 bayan sporcu ile şampiyonaya katıldık. 2 sporcumuzdan bir tanesi çeyrek finalde yenildi, diğeri ise final oynadı.

Şampiyonaya İkizce’deki şubemizden katılan ve derece yapan sporcumuz Sümeyye Değe 46 kiloda Ordu İl ikincisi oldu. Bu sporcumuz 12-16 Temmuz tarihleri arasında Sivas Taha Akgül Kapalı Spor Salonunda Türkiye Tekvando Şampiyonasına katılarak ilimizi temsil edecek.

Sporcumuz özellikle kutluyoruz, çünkü İkizce ilçemizden bir sporcumuz ilk kez bu kategoride şampiyonaya gidiyor. Bu zamana kadar ortaokullarda ve gençlerde gidenler olmuştu ama ilk kez büyükler kategorisinde Sümeyye Değe adlı sporcumuz Türkiye şampiyonasına gidiyor.

Biz üç yıldan beri İkizce’de emek veriyoruz. Şu anda da verdiğimiz emeğin meyvelerini topluyoruz. Sporcumuz Sümeyye Değe aynı zaman artık siyah kuşak 2.dan oldu. Bu vesile ile sporcumuzu kutluyoruz ve ilk kez gideceği Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz.

İkizce’de bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Halk Eğitim Müdürümüzün Murat Parlak Beye, İkizce Kaymakamımız Ali Recai Yerlikaya Bey’e, Belediye Başkanımız Osman Kaygı Bey’e, tüm kurum ve kuruluşlara kulübümüze ve sporcularımıza yapmış oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Özellikle okullarda antrenman yapmamız noktasında bizlere çok yardımcı oluyorlar. İkizce‘de ilkleri başardık. “Diye konuştu.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P