eskort samsun

ÜNYENETHABER

Tekkiraz Kararını Vermiş

Tekkiraz Kararını Vermiş
15 Mayıs 2015 - 7:07

ak

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Necdet Yılmaz ve Ak Partinin çeşitli kademelerinde görev yapan Partililer Tekkiraz Mahallesinde Esnaf ve Vatandaşları ziyaret ettiler.

Tekkiraz Mahallesinde Tek Tek Esnaf ve Vatandaşlarla sohbet edip hal ve hatırlarını soran İlçe Başkanı Arif Ergün; Bu gün buyunus_emre-21-214x300rada halkımızla birlikteyiz.İnsanlarımızı ekibimizle birlikte tek tek ziyaret edip hal ve hatırlarını soruyoruz. Hizmetlerin anlatıldığı kitapçık ve broşürlerimizi hatırlatma babından onlara takdim ediyoruz. Halkımızın ilgisi yoğun.Özellikle Numan Bey’in bölgemizden aday gösterilmesi onları mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor.Onun Başbakan Yardımcısı olarak liste başı olması insanımıza ayrı bir mutluluk katıyor. Biz de bu bağlamda halkımızdan tam destek istiyoruz.Yapılan hizmetleri onlara anlatıyoruz. Yapacak olduğumuz hizmetleri aktarıyoruz.İnşallah halkımızın bu teveccühü bizleri hedefe ulaştıracak ve Ordu’da 5te5 yaaparak yolumuza devam edeceğiz.

Başkan Ergün ve beraberindekiler Seçim Koordinasyon Merkezini de ziyaret ederek partililerle hasbihal ettikten sonra Tekkiraz’dan ayrıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-