eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Çamyar, Miraç Kandil’ini Kutladı

Başkan Çamyar, Miraç Kandil’ini Kutladı
15 Mayıs 2015 - 10:04

baskn

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Miraç Kandil’i dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, başta Ünyeliler olmak üzere tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, Miraç Kandilinin, tüm İslam âlemi için hayırlı ve kutsal bir gece olduğunu vurgulayarak, feyz ve bereketlerle dolu günlerden biri olarak da bilinen Miraç Kandil’inin tüm insanlığa sevgi, barış, dostluk ve hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.yunus_emre-21-214x300

Mübarek gün ve gecelerin manevi yönümüzü güçlendiren; kendimize, ailemize ve topluma karşı sorumluluklarımızı hatırlatan, çok müstesna günler olduğunu belirten Başkan Çamyar, “Peygamberimizin Allah katına yükseliş günü olan Miraç Kandili, bizlerin de manevi dünyasında iyilik, iman ve kutlu değerlerin yükselişine sebep olması en büyük duamızdır. Miracın özünde her türlü kötülükten arınma,  fedakârlık, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve ilahî emirlere teslimiyet göstererek tertemiz bir kulluğa ve yüce mertebelere erişme vardır. Miraç hadisesi bizlere ilahi rahmet ve huzura erişmenin kalp ve ruh temizliğinden ve ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğini bildirmektedir” dedi.

Başkan Çamyar mesajının devamında, “Bütün müminlerin huzur bulduğu bu gecede, peygamberimizin mübarek yolculuğunu anlamak için manevi duyguların önemine yoğunlaşmalı ve bu sayede dinimizin bizlere sunduğu üstün değerler anlaşılmalıdır. Küslüklerin son bulduğu, yardıma muhtaç kimselere, hastalara şefkat ve yardım elinin uzatılması ile bu güzel gece daha da anlamlı hale gelecektir.  Düşkünlerin kurtulması, hastaların şifa bulması, huzursuzlukların son bulması için bu gecenin büyük fırsat olduğunu unutmayalım ve bu fırsatı iyi değerlendirelim. Bu vesile ile tüm Ünyeli hemşerilerimizin Miraç kandilini tebrik ediyor, Miraç Kandil’inin İlçemiz başta olmak üzere ülkemiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-