eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Hilmi Güler Ünye’de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Hilmi Güler Ünye’de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi
13 Temmuz 2019 - 20:19

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere bugün Ünye’ye geldi.

İlk olarak Ünye Belediyesini ziyaret eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, daha sonra Çamlığa geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ile sohbet etme imkanı bulan vatandaşlar, Ünye ile ilgili istek ve şikâyetlerini Başkan Güler’e bildirdikten sonra hatıra fotoğrafı çekindiler.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler çamlıktan ayrıldıktan sonra 11 Temmuz Perşembe günü yaşamını yitiren ve dün son yolculuğa uğurlanan, 1980-1997 yılları arasında Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri olarak görev yapan İş Adamı Merhum Oğuz Güven’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler son olarak, 15 Temmuz Gazisi Dursun Cuni’yi evinde ziyaret ederek Ünye ziyaretini tamamladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in Ünye ziyaretinde Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen’de bulundu.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-