eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’den Dünya Şampiyonasına 3 Sporcu

Ünye’den Dünya Şampiyonasına 3 Sporcu
15 Temmuz 2019 - 12:07

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü’nden 4 sporcu, 13-14 Temmuz tarihlerinde Bilecik-Söğüt’te gerçekleşen Minik-Yıldız Bay-Bayan MUAYTHAİ Dünya Şampiyonası milli takım seçmelerine katıldı.

Seçmelere katılan, Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Elanur ALTUN Minik Bayan kategorisinde, Bahri Sefa TEMİZ Minik Erkek kategorisinde ve İlayda VEYİSOĞLU Yıldız Bayan kategorisinde rakiplerini yenerek 28 Eylül-06 Ekim 2019 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Muaythai Minik-Yıldız, Gençler Bay-Bayan Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. 2 yıldır üst üste şampiyon olan başarılı sporcu Azra Ocak ise rahatsızlığından dolayı, seçmelerde yeterli performansı gösteremeyerek elendi.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Hasan ÇARKACI sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Çarkacı sözlerinde şunları kaydetti; “Bilecik-Söğüt’te 13-14 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleşen Minik-Yıldız Bay-Bayan MUAYTHAİ Dünya Şampiyonası milli takım seçmelerinde kulübümüzden Türkiye Şampiyonları ve ikincisi olmuş 4 sporcumuzla katıldık. 4 sporcumuzda 3’ü rakiplerini yenerek 28 Eylül – 06 Ekim 2019 tarihlerinde Türkiye – Antalya’da ilk defa yapılacak olan Muaythai Minik-Yıldız, Gençler Bay-Bayan Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

2 minik sporcumuz ve 1 yıldız sporcumuz bu küçük yaşlarında önce Türkiye Şampiyonasında, sonra da Türkiye seçmelerinde rakiplerini yenerek ülkesini, bayrağını, Ordu ilimizi ve Ünye ilçemizi dünya şampiyonasında temsil etme imkanı buluyorlar.  Başarı ve görevi üstlenen minik yürekler, geleceklerini ve geleceklerimize sportif başarıda örnek ve ışık olacaktır.  Elbette 4 sporcumuzun da dünyada olmasını isterdik, fakat çok başarılara imza atan 2 yıldır üst üste şampiyon kızımız Azra Ocak rahatsızlığından dolayı istenen performansı veremeyerek elendi. Önünde çok uzun yılları olacak, o yine de bizim 2 branşta Türkiye Şampiyonumuz olmuştur.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi olarak yine 2014 yılında MUAYTHAİ branşında 1 dünya şampiyonumuz ve 1 Balkan şampiyonluğu kazanmış sporcularımızdan sonra 5 yıl aranın ardından Türk Milli takımımıza 3 sporcu vermemizin gururunu yaşıyoruz. Dünya Şampiyonasına gidecek sporcularımızı tebrik eder, üstün başarılar dileriz.

Bu çocuklarımıza devletimizin tesislerinde yer vererek başarıya ulaşma yollarını aşan, imkanlar sunan başta Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Genç’e, Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Aydın Kuyumcu’ya, sporcularımızın yetişmesinde en büyük emek ve özveri gösteren,6 yılda 20’den fazla 3 branşta milli takımlara sporcu kazandıran, yetiştiren, ulusal ve uluslararası başarılara imza atan ilimizin ve ilçemizin en değerli ve bilgili Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 4. Kademe Başantrenörü Kenan BALCIOĞLU’na teşekkür ederim. İnşallah bundan sonraki süreçte hep beraber daha çok başarılara vesile oluruz.” Dedi.

DÜNYA ŞAMPİYONASINA VİZESİNİ ALAN SPORCULARIMIZ :

1 – Elanur ALTUN Minik Bayan 46 kg

2 – Bahri Sefa TEMİZ Minik Erkek 56 kg

3 – İlayda VEYİSOĞLU Yıldız Bayan 60 kg

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P