eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Çınarlık Spor ”Şampiyonluk Yakın, Meşaleleri Yakın”

Çınarlık Spor ”Şampiyonluk Yakın, Meşaleleri Yakın”
editor( unyenethaber@hotmail.com )
16 Mayıs 2015 - 11:11

22530_786767911430793_3844961038329083723_n

Ordu 2. Amatör Lig A Grubu’nda son üç haftaya girilirken lider Doğaspor’un ardından 2 puan farkla ikinci sırada yer alan Çınarlıkspor, Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Delikkayaspor karşısında hem rövanşı kazanmak hem de maç fazlası ile liderliğe oturmak istiyor.

17.052015 tarihinde Ünye Cevizdere Spor Tesislerinde Delikkayaspor’u konuk edecek olan Ordu 2. Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Ünye temsilcisi Çınarlıkspor zorlu mücadeleye hazır.

Ligde son üç haftaya girilirken liderlik hesapları yapan Çınarlıkspor, Pazar günü saat 15.00’te başlayacak maçın hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-siyahlılar ligin ilk devresinde deplasmanda mağlup oldukları Delikkayaspor karşısında rövanşı kazanmak ve lider Doğaspor’un bay geçtiği haftayı maç fazlası ile lider tamamlamak istiyor.

Murat Hiraoğlu, ”Rövanşı alıp lider olmak istiyoruz” yunus_emre-21-214x300

Çınarlıkspor genel kaptanı Murat Hiraoğlu, Pazar günü oynanacak zorlu müsabaka öncesi yaptığı son değerlendirmesinde, Ligin ilk yarısında kaybettikleri maçın rövanşını kazanarak maç fazlası ile lider olmak istediklerini söyledi.

Çınarlık Spor Takım Kaptanı Murat Hiraoğlu;

”Pazar günü oynayacağımız Delikkayaspor maçının hazırlıklarını tamamladık. Bu maça her zaman olduğu gibi 3 gün antrenman yaparak hazırlandık. Şu durumda sakat futbolcumuz olmamakla birlikte Samet Karaca ve Ferhat Tokoğlu cezalı oldukları için bu müsabakada forma giyemeyecekler. Onların dışında tam kadro hazırız. Amacımız kendi saha ve seyircimizin önünde ligin ilk yarısında talihsiz bir şekilde kaybettiğimiz Delikkayaspor maçını kazanıp liderin bay geçtiği haftada liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz. Bu nedenle tüm Ünyeli sporseverleri bu önemli maçımıza davet ediyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ünye temsilcisi Çınarlıkspor geride kalan 7 hafta sonunda 12 puanla lider Doğaspor’un 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alırken Delikkayaspor ise 11 puan ile üçüncü sırada yer alıyor. Çınarlıkspor-Delikkayaspor müsabakası 17 Mayıs 2015 Pazar günü saat 15.00’te Cevizdere Spor Tesislerinde oynanacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P