eskort samsun

ÜNYENETHABER

Saraçlı Mahallesi’nde Ünye’ye Yakışmayacak Görüntü

Saraçlı Mahallesi’nde Ünye’ye Yakışmayacak Görüntü
25 Temmuz 2019 - 1:47

Ünye’nin Saraçlı Mahallesi’ndeki yol problemi vatandaşları mağdur ediyor.

Whatsapp İhbar Hattımıza gelen bilgilere göre, Ünye Saraçlı Mahallesi Yurt 17. Sokak’ta ikamet eden vatandaşlar, sokaklarında bulunan yolun kullanım açısından uygun olmadığını ayrıca yolun kenarlarının çökmüş durumda olmasından dolayı yolun taş, çamur ve su içinde olduğunu belirttiler.

Çamur içindeki çökmüş yol kenarları nedeniyle araç sokmayı bırakın evlerine girmekte bile zorlandıklarını belirten vatandaşlar, her şeyin seçime kadar olduğunu seçimden sonra kimsenin ilgilenmediğini belirttiler.

Saraçlı Mahallesi Yurt 17. Sokak sakinleri konu ile ilgili: “Burası Ünye’nin bir mahallesi ve bu sokakta Ünye’ye yakışmayacak bir görüntü söz konusu. Yurt 17. Sokak’ta bulunan yolumuz gerçekten bizleri mağdur edecek duruma geldi. Yolumuzun kenarları çökmüş durumda ve su ile çamur içinde bulunuyor. Yolun kenarlarında evlerimiz var ancak yolun çökmesinden dolayı evlerimizin önüne araç koymayı bırakın evlerimize yaya olarak bile zor giriyoruz. Her şey seçime kadarmış, seçimden sonra ne gelen oluyor ne de giden. Köy yolları bile Ünye’nin merkezinde bulunan bu yoldan daha iyi durumda. Bugüne kadar muhtarımızda ilgilenmedi .Bu yolda her hangi bir çalışma yaptırmadı.Biz bir an önce bu yol için gerekenin yapılmasını ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.”diye konuştular.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-