eskort samsun

ÜNYENETHABER

Centilmenlik Anlaşmasına Uymadılar

Centilmenlik Anlaşmasına Uymadılar
19 Mayıs 2015 - 9:13

video haber

Adsız

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan BODANCI yapmış olduğu basın açıklamasında daha önce gerçekleşmiş olan bir anlaşma sonucu parti bayraklarının şehre asılmaması anlamında bir karara varıldığını hatırlattı.

Başkan BODANCI açıklamasına şu şekilde devam etti; ”Bildiğiniz gibi bir seçim atmosferi içerisindeyiz. Daha önce yunus_emre-21-214x300yapılan centilmenlik anlaşması sonucu bayrakların şehre asılması ile ilgili bir toplantı yapılmıştı. Bu toplantıda bayrakların seçim büroları ve parti binaları dışında hç bir yere asılmaması konusunda bir karar alınmıştı. Ancak şunu gördük ki İktidar partisi olan Ak Partinin sayın yöneticileri ve üyeleri parti binası ve seçim büroları ile hiç alakası olmayan karayolları üzerinde bulunan direklere, üst geçitlere ve  Ünye’nin çeşitli yerlerine yoğun bir şekilde bayraklar astılar. Bunun üzerine bizlerde üyelerimizden gelen baskılar doğrultusunda çeşitli yerlere bayraklar astık. Ancak Ak Parti o kadar hazımsız ve çaresiz durumda ki, Cumhuriyet Halk Partisinin bayraklarını bile hazmedemiyorlar ve bizim bayraklarımızı sabote etmeye çalışıyorlar. Bizim astığımız bayrakların hiç bir açıdan görünmeyecek şekilde üzerine bayrak asma, milletvekili afişlerimizin üzerine bayrak asma gibi nezaketsizlikler de bulunuyorlar. Cumhuriyet Meydanına astığımız bayrakların kaldırılması için defalarca Emniyet güçlerini bize ikazda bulundurmak zorunda kaldılar.

Dolayısıyla biz bunları hoş bir davranış olarak karşılamıyoruz. Eğer onlar kendi bayraklarını kaldırma teşebbüsünde bulunurlarsa bizlerde mutlaka kendi bayraklarımızı kaldıracağız.” .

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-