eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Uluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasına Ünye’den 5 Sporcu

Uluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasına Ünye’den 5 Sporcu
30 Temmuz 2019 - 10:55

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübünden 5 sporcu,  Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Uluslarası Avrasya Balkan Açık ( Open ) Wushu Kung Fu Şampiyonasına katılıyor.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Hasan ÇARKACI yaptığı açıklamada, kulüp bünyesinden 8 sporcuya Uluslarası Avrasya Balkan Açık ( Open ) Wushu Kung Fu Şampiyonasına katılmaları için hak verildiğini fakat bazı imkânsızlıklardan dolayı 3 sporcunun şampiyonun katılamayacağını belirtti.

30 Temmuz-04 Ağustos 2019 tarihleri arasında Ankara Büyük Otel’de gerçekleşecek olan Uluslararası müsabakaya  Ünye’yi temsilen Seda Kargoğlu, Ebru Güneş, Büşra Gümüş, Yiğit Toprak ve Bahri Sefa Temiz katılacak.

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Hasan ÇARKACI sözlerinde şunları kaydetti:

“2019 yılı içinde 4 spor dalında mücadele ederek ter döken kulübümüz sporcuları çok başarılı sezon geçirdi. Boks-Wushu Kung Fu-Muaythai ve Kick Boks branşlarında Türkiye dereceleri yine okullararası 2 branşta derece ve şampiyonluklar kazanan sporcularımızdan 3’ü Avrupa’da en iyi şekilde ülkemizi temsil ettiler. Şimdi ise Uluslarası Avrasya Balkan Açık ( Open ) Wushu Kung Fu Şampiyonasında Yıldız-genç ve Büyükler kategorilerinde 30 Temmuz – 04 Ağustos 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan uluslararası şampiyonaya ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi temsil etmek üzere 8 sporcumuza hak verildi. Fakat bazı imkânsızlıklardan dolayı 5 sporcumuz bu şampiyonaya katılamayacaktır.

Görev alan milli takım sporcularımıza başarılar diler, bizlere devletimiz salonlarında spor yapma imkanı sağlayan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mustafa GENÇ, Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Aydın Kuyumcu ve bu tesislerde görevli Ünye’nin en başarılı antrenörü Kenan BALCIOĞLU’na, sporcularımızın maddi ve manevi yanında olan, en büyük destekçileri ailelerine teşekkür ederiz. Ünye’mizin Dövüş Sanatlarında en başarılı kulübü olarak Türk Milli Takım sporcularımıza başarılar dilerim.” dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P