eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünyeli Sporcu Ayfer Arslan Balkan Şampiyonu Oldu.

Ünyeli Sporcu Ayfer Arslan Balkan Şampiyonu Oldu.
04 Ağustos 2019 - 0:12

Ankara’da yapılan Balkan Şampiyonası Türkiye Wushu Federasyonu tarafından 15 Temmuz Şehitleri anısına şampiyona düzenlendi.
Uluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu Şampiyonasına Türkiye’yi temsilen Ünye Reis Spor Kulübü ve aynı zamanda mili takım sporcusu Ayfer Arslan katıldı. Zorlu rakiplerini yenerek finale yükselen Ayfer Arslan bu akşam rakibini yenerek Balkan şampiyonu oldu.
30 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonaya 11 ülkeden 575 sporcunun katıldı. Kick Boks’ta Ordu’ya Altın Madalya getiren ve Türkiye Şampiyonu olan Ayfer Arslan şimdi de Wushu da Balkan Şampiyonu olarak altın madalya kazandı.
Kulüp başkanı Cavit Arslan şampiyonluk sonrası gazetemize özel açıklamalar yaptı.
Arslan’’Ankarada 11.ülkenin 575 sporcunun katıldığı Uluslar Arası Wushu Balkan Şampiyonasında +75 kg final müsabakasında Ünye Reis Spor Kulübümüzün sporcusu, aynı zamanda da kızım olan Ayfer Arslan Türk Milli Takımı Adına girdiği müsabakada finalde rakibini nakavtla yenerek Balkan Şampiyonu olmuştur. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Ünye Belediye Başkanımız .Hüseyin Tavlı Beye , İl Spor Müd.Mustafa Genç Beye İlçe Spor Müd.Aydın Kuyumcu Beye teşekkürederim’’dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P