eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye’ye 4 Madalya Kazandı

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye’ye 4 Madalya Kazandı
06 Ağustos 2019 - 0:01

Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Çarkacı, 30 Temmuz-04 Ağustos 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Uluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasında Ünye Dövüş Sanatları Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Wushu Kung Fu Milli takımına 5 sporcu verip 3 Balkan Şampiyonu Altın Madalya ve 1 Balkan üçüncüsü bronz madalya olmak üzere ülkemize 4 madalya kazandıklarını söyledi.

Kulübümüz madalya fabrikasına döndü

Çarkacı konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Ünye’mizin ulusal ve uluslararası müsabakalarda en çok başarı getiren kulübümüz bir madalya fabrikasına dönüşmüştür. Eylül ayında Dünya Şampiyonasına 3. yıl sonu Kick Boks ve Muaythai Uluslarası müsabakalara 2 olmak üzere bu yıl 3 ayrı branşta milli takımlarımıza sporcularımızı vermenin heyecanı içinde,sporcularımızı milli onur ve gururla eğitiyoruz. Uluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasında Ordu İli olarak ülkemize milli sporcularımız 10 Balkan derecesi 7 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya olmak üzere bu derecelerin 3 altın ve 1 bronz madalyayı kulübümüz sporcuları elde etmiştir. Yine Milli sporculukta 5 kez, 3 ayrı spor dalında ülkesini temsil eden kendi rekorunu da kırıp bu şampiyonada 4 maç geçip şampiyon olmuştur. Derece yapan sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Uluslararası Avrasya Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonasına milli sporcu olarak derece yapan sporcularımız :

– SEDA KARGOĞLU; BÜYÜK BAYAN 56 KG.BALKAN ŞAMPİYONU ALTIN MADALYA,

– EBRU GÜNEŞ; GENÇ BAYAN 70 KG.BALKAN ŞAMPİYONU ALTIN MADALYA,

– BÜŞRA GÜMÜŞ; YILDIZ BAYAN 45 KG.BALKAN ŞAMPİYONU ALTIN MADALYA,

– YİĞİT TOPRAK; YILDIZ ERKEK 35 KG.BALKAN ÜÇÜNCÜSÜ BRONZ MADALYA

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P