eskort samsun

ÜNYENETHABER

Musa Kıranlı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Musa Kıranlı’nın Kurban Bayramı Mesajı
09 Ağustos 2019 - 19:11

Türkiye Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilciliği Musa KIRANLI, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kıranlı’nın mesajı;

“Bayramlarımız, milli ve dini duygularımız ile birlikte örf ve adetlerimizi yaşadığımız, hatırladığımız, hatırlandığımız, toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarındandır.

Gerek Milli gerekse dini bayramlar; milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin yaşandığı, sosyal, kültürel ve milli yapıya katkı sağlamak açısından büyük bir önem taşımakta, toplumumuz için bir ibadet olmanın yanı sıra moral kaynağı olup, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Bayramları yalnızca tatil bağlamında değerlendirerek anlamından uzaklaştırmak yerine, getirdiği tüm güzellikleri yaşayarak, bu kutsal günleri, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulması, köklü dostlukların kurulması yönünden fırsat olarak görmeliyiz.

Bu mübarek bayram günü münasebetiyle bir arada dayanışma paylaşım içerisinde yaşama için çaba gösterelim. Gün birlik ve dayanışma günüdür. Birlik ve beraberliğimizi daima korumalı, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize, aramıza nifak sokmak isteyenlere asla fırsat vermemeliyiz.

Geçen yıl da olduğu gibi bu yıl da Kurban bayramını birlikte idrak etmenin sevinci ile Türkiye’nin yüksek öğrenimli teknik eleman potansiyeli olan Türkiye Teknikerler Birliği ORDU İl temsilciliği olarak; Yardımlaşmanın hoşgörünün öne çıktığı, küskünlük ve kırgınlıkların sona erdirildiği bu bayram günlerinde, tüm hemşerilerimiz ile birlikte ilimizde ilçemizde görev yapan kamu ve özel sektör çalışanlarının, basın mensuplarının, vatani görevini yapan askerlerin, cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlülerin, Edirne’den Kars’a tüm Teknikerlerin Kurban Bayramını içtenlikle kutluyor, nice bayramları sıhhat, afiyet, neşe, huzur, birlik ve beraberlik coşkusuyla idrak etmeyi temenni ediyor, sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bayram günlerinin yeni bir başlangıç ve hayırlara vesile olmasını, milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, İslam coğrafyasında ve tüm dünyada akan kan ve gözyaşı ve terörün son bulmasını, tüm insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızın, artacak trafik yoğunluğunu da göz önünde bulundurarak trafik kurallarına uymaları hususunda gereken dikkat ve özeni göstermelerini, bayramlarını, acıya dönüşmeden sevdikleriyle birlikte huzur içinde geçirmelerini temenni ediyorum.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-