eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hemşireleri Numan KURTUŞMUŞ’u Bağrına Bastı…VİDEO HABER

Hemşireleri Numan KURTUŞMUŞ’u Bağrına Bastı…VİDEO HABER
19 Mayıs 2015 - 20:06

Adsız

 

19.05.2015 tarihinde Başbakan Yardımcısı ve aynı zamanda Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Numan KURTULMUŞ, seçim çalışmaları kapsamın da Çaybaşı, İlküvez, Yoğunoluk ve İkizce’de vatandaşlarla bir araya geldi. Akabinde İlküvez beldesinde bir cenazeye katılarak  yasin-i şerif okudu ve merhumun yakınlarına başsağlığı dileyerek İlküvez de ki miting programını iptal etti.

Yapmış olduğu bu seçim çalışması sırasında yeni Türkiye olgusuna vurgu yaptı. ”Türkiye’de artık söz sahibi milletimizdir” dedi ve Mısır’da yaşanan idam kararlarına da atıfta bulundu.yunus_emre-21-214x300

   Türkiye’nin mega projesi Ordu – Giresun Havaalanı

22 Mayıs Cuma günü Türkiye’nin mega projelerinden bir tanesinin açılışını yapacaklarını belirten Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Numan KURTULMUŞ,

”Türkiye eski Türkiye değil, 22 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU’nun katılımıyla Türkiye’nin mega projelerinin biri olan Ordu – Giresun Havalananının açılışını yapacağız. Havaalanı açılacak olması ile birlikte Ordu’ya büyük hizmetler gelecek. Baktığımız zaman bu havaalanı, tamamı deniz üzerine yapılmış olması ile birlikte Türkiye’de ilk ve dünyada da üçüncü sırada yer alıyor. Ordu ulaşımı açısından Karadeniz’in incisi olacak.” dedi.

Artık devir eski devir değil

Eski Türkiye’de yaşanılanlar yeni Türkiye olgusu ve Mısır’daki idam kararları hakkında konuşan Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Numan KURTULMUŞ,

”Eski Türkiye, Başbakanların altından koltuğunun alındığı bir Türkiyedir. Eski Türkiye, siyasi cinayetlerin olduğu bir Türkiyedir.

Birileri istiyor ki, artık eski Türkiye’ye geri dönelim. Bizlerde diyoruz ki, bu Türkiye daha da yenilenecek. Siz ne kadar memnun oluyorsanız birileri de o kadar rahatsız oluyor. Geçtiğimiz günlerde gördünüz, Mısır’ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Sayın Muhammed Mursi hakkında idam kararı verildiğinde Türkiye’de keyiften çatlayarak manşet atanlar oldu.

Ne dediler ‘yüzde 52’lik Cumhurbaşkanına idam istediklerini söyledikleri Mısır değildi. Türkiye’de Cumhurbaşkanı yüzde 52 oy aldı mı ? İşte oraya benzetmek istiyorlar. Yani yeri gelir halk sizi seçmeye devam ederse size de idam sehpaları görüldü demek istiyorlar.

Fakat boşuna çırpınıyorlar. Artık devir eski devir değildir. Artık millet eski millet değildir. Milletin gözü açıldı. Bizi idam sehpaları ile korkutamazsınız. Artık ne idam sehpalarına uzanacak elinizin kudreti kalmıştır ne de milletin içine çıkacak yüzünüz kalmıştır. Millet dönüp sizin yüzünüze bakmayacak.

İşte eski Türkiye’den bunu istiyorlar. Artık millet kimi iktidara getiriyorsa başımızın üstünde.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-