eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Hizmet İçin Desteğe Devam”

“Hizmet İçin Desteğe Devam”
22 Mayıs 2015 - 9:25

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat 7 Haziran Seçimleri için hemşerilerinden destek istiyor.

IMG-20150521-WA0074

Şoförler Odası Ziyaret

Milletvekili Hamarat Ünye Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek’e yaptığı ziyarette Yeni Türkiye yolunda şoförler odası camiasından destek istedi. Hamarat, 13 yıldır İktidarımız bu memlekete hizmet ediyor. Mutlaka eksik noktalar var ama eskiye kıyaslayınca çok çok iyi noktadayız. Şimdi en azından önümüzde bizi temsil edecek olan ve bölgemizin meseleleriyle ilgilenecek olan bir Başbakan Yardımcımız var. O bu bölge ve yöremiz için bir şans. Bu şansı da iyi değerlendirmeliyiz dedi.yunus_emre-21-214x300

11055309_600169623418860_7862537484740340907_n Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek te ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek mevcut sıkıntılarımızı Başbakan Yardımcımızın öncülüğünde hep birlikte aşacağız diyerek Hamarat’a teşekkür etti.

Ticaret Odası Ziyaret

Ak Parti Ordu milletvekili Mustafa Hamarat ikinci nokta olarak Ünye Ticaret Odası Başkanı Durmuş Zor ve yönetimini ziyaret etti. Hamarat burada yaptığı açıklamada ilçemizin en büyük sorunlarından birisi  OSB.  Bizim OSB konusunda yaptığımız çalışmaları herkes biliyor. OSB toprağın altına gömülmüş ve tartışılamaz haldeydi. Biz yetkili arkadaşlarımızla birlikte bir çalışma yürüterek belirli bir merhaleye kadar olayı getirdik. İnşallah yeni dönemde Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş Abimizin gayretleriyle OSB konumuz halledilecek ve modern bir yapıya kavuşturulacak bölgemize kazandırılacaktır. Bu yöre tarihi itibariyle her zaman siyaset arenasında üst düzey temsilciler edinmekle dikkat çekmiştir. Ama ilk defa bu bölgeden Başbakan Yardımcılığı düzeyinde bir temsilcimiz var.Bu da memleketimiz için büyük bir şans. Bu şansı da milletimizin 7 haziran seçimlerinde Ak Partiye yeniden destek vererek faydaya dönüştüreceğine inancımız tamdır.

ÜTSO Başkanı Durmuş Zor’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek derdimiz ortak. Hepimiz memleketimizin dertleriyle dertleniyoruz.OSB olarak memleket meselelerinde üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-