eskort samsun

ÜNYENETHABER

Numan Kurtulmuş Doğduğu Evde Gazetecileri Ağırladı

Numan Kurtulmuş Doğduğu Evde Gazetecileri Ağırladı
23 Mayıs 2015 - 15:08

472A9678

Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ, Ünye ziyaretinde gazetecilerle bir araya geldi. Gazetecileri Ünye’de ki  evinde ağırlayan Numan KURTULMUŞ, onlarla sohbet etti ve sorularını cevapladı.

Numan KurtulmuÅŸ

Sohbete katılan gazeteciler, Ordu, Türkiye ve Dünya gündemini ilgilendirecek soruları Sayın Kurtulmuşa sordular. Sohbet esnasında Sayın Numan Kurtulmuşun misafirperverliği, hoş sohbeti, güler yüzlülüğü ve samimiyeti dikkat çekti.

Yerel Basın Mensuplarının bulunduğu davette, gazetecilerle uzun uzun sohbetler eden, onların görüşlerini ve sorunlarını dinleyen Başbakan Yardımcısı Sayın Kurtulmuş,

Amaçlarının, Türkiyeyi ve Ordu’yu daha ilerilere götürmek olduğunu ve bu amaçla çalıştıklarını dile getirdi. Bunun için de şuan ki Anayasanın değişmesi ve yeni bir Anayasa oluşturulması gerektiğini söyledi.Yerel ve ülke bazında ihtiyaçların bilincinde olduklarını bu yönde çalışmaların yürütüldüğünü ve bu seçimlerin memleket için dönüm noktası olduğunu belirti.

Bakanla gerçekleştirilen sohbetin ardından toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi ve gece son buldu.

Davete katılan Çakır Medya genel yayın yönetmeni Cihan Çakır,

bu akşam Sayın Başbakan Yardımcımızın evine konuk olduk.Kendisi ince bir davranışta bulunmuş ve yoğun programına rağmen bizleri konuk etmişlerdir.Yerel medyanın üst düzey yöneticileri,eski Bakanımız Hilmi Güler,Milletvekilimiz Mustafa Hamarat,İlçe Başkanımız Arif Ergün ve Belediye Başkanımızın da bulunduğu gecede şahsım için güzel anlar yaşandı.

yunus_emre-21-214x300Sayın Başbakan yardımcımıza arkadaşlarım ve ben merak ettiklerimizi sorduk ,güzel temennilerimizi paylaştık ama sohbetin tadına doyamadık buda bir gerçek.

Mesleğimiz gereği yakinen takip ettiğimiz Sayın Numan Kurtulmuş’u daha iyi tanıma fırsatı bulduk.Onun bu memleket ,ülke ve hatta dünya için ne kadar değerli bir siyasetçi olduğunu bir kez daha anladık. Sakinliği,özgüveni,bilgeliği,mütevaziliği,samimiyeti ,enerjisi ve hoş sohbeti ile bizleri mest etti.Kısacası kendisiyle sohbete doyamadık,umarım tekrar bir araya geliriz.Böyle değerli hemşerilerimizin kıymetini bilmeliyiz.Bu hoş organizasyonu gerçekleştiren ve bize bu fırsatı veren sayın Bakanımıza ve İlçe Başkanımıza teşekkür ederim  dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-