eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Kadın Futbol Takımında hedef; şampiyonluk…

Kadın Futbol Takımında hedef; şampiyonluk…
14 Eylül 2019 - 23:33

Ünye Gücü FK Kadın Takımı Teknik sorumlusu Muhammet Kışla; Ünye’de kadın futbolu ile ilgili geçen yıl bir miktar ses getirdiklerine işaret ederek; “Bu sene daha fazla ses getirme amacındayız” dedi.

Kışla; “3. Lig’de inşallah geçen yıl Ünye’ye hediye edemediğimiz şampiyonluğu bu sene hediye etmek istiyoruz. Tek amacımız bu.” diyerek sezon hedeflerini ortaya koydu.

Ünye’nin Kadın Futbolundaki ilk ve tek temsilcisi Ünye Gücü Futbol Kulübü TFF Kadınlar 3.Lig’de yeni sezon öncesi Pazar günü sona erecek olan hazırlık kampına devam ediyor.

Ünye İlçe Şehir Stadı’nda teknik, taktik ve oyunsal çalışmalara ağırlık vererek kampını sürdüren Ünye Gücü Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Muhammet Kışla, kamp sürecine ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yaklaşık bir haftadır sezon öncesi kamp hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu sene yine 3. Lig’de iddialı bir mücadelemiz olacak. Kadromuzu yavaş yavaş şekillendirmeye başladık. Eksikliklerimiz var. Bu eksiklikleri sezon öncesi hazırlık kampımızda görelim istedik. Oyuncularımızla bir haftadır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pazar günü kampımız sona erecek. Bu sene inşallah Ünye’de yine 3. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren bir takım izletmek istiyoruz” dedi.

-“Ünye’ye şampiyonluğu bu sene hediye etmek istiyoruz”-

Ünye’ye şampiyonluğu bu sene hediye etmek istediklerini dile getiren Kışla, sözlerine şöyle devam etti; “Bu arada transferlerimiz olacak. Çünkü takımdan gönderdiğimiz oyuncular var. Değişik mazeretleri nedeniyle kampımıza katılamayan iki tane daha oyuncumuz var. Transfer çalışmalarımız Ekim ayının 11’ine kadar sürecek. Ayrıca 3. Lig’e katılımla ilgili başvurular bugün sona erdi. Grupların belirlenmesini izliyoruz. Grubumuzdaki rakiplerimize bakacağız. Onlarının durumunu inceleyerek ona göre 3. Lig’de inşallah geçen yıl Ünye’ye hediye edemediğimiz şampiyonluğu bu sene hediye etmek istiyoruz. Tek amacımız bu. Çalışmalarımızı bunun üzerine planladık ve sürdürüyoruz. Bu arada da Ünye’de kadın futbolu ile ilgili geçen yıl bir miktar ses getirdik. Bu sene daha fazla ses getirme amacındayız” dedi.

-“Teknik, taktik ve oyunsal çalışmalara ağırlık verdik”-

Bugün biraz daha teknik çalışmalar yapalım istedik. Oyuncularımızın tabi yavaş yavaş sezon öncesi hem fiziksel hem de kondisyoner anlamda istediğimiz seviyeye gelmesi için çalışmalar yaptık. Teknik, taktik ve oyunsal çalışmalara ağırlık verdik. Çalışmalarımızı bugüne kadar günde çift antrenmanla sürdürdük. İyi bir seviyeye ulaştık diye düşünüyorum. Bu çalışmaların peşinden yapacağımız hazırlık karşılaşmaları çok çok önemli olacak. Orada takımın gerçek performansını zaten görmüş olacağız

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P