eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SON SÖZÜ BİZ SÖYLERİZ

SON SÖZÜ BİZ SÖYLERİZ
editor( unyenethaber@hotmail.com )
23 Mayıs 2015 - 10:16
10952068_1577557209159478_5154377603551876743_n
 
2. Amatör lige yeni çıkmasına rağmen güzel futboluyla göz dolduran ÜNYE temsilcilerinden ÇINARLIK Spor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde eksiklikleri ve kart cezalı oyuncularından yoksun çıktığı maçta rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı. Ve sampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı.
 
Ordu temsilcisi liderin yakin takipçisi Delikkaya sporla Cevizdere sentetik sahada oynan maça seyirlerinde ilgisi Numan KurtulmuÅŸbüyüktü.  
 
Maça hızlı başlayan Çınarlikspor rakibine oyunu kabullendirmeye çalışırken, forvetin usta ismi Pele ile gol fırsatlarını değerlendiremedi. Kaptan Murat’ın pozisyonları cömertçe harcamasıyla aradığını bulamayan Ünye temsilcisi ,rakibinin kontra ataklarla çıkıp savunmanın arkasına atılan toplarla ilk yari 2-0 yenik bitirdi..
 
İkinci yarıya değişiklikle başlayıp Ferhat’la forvet hattını güçlendiren Cınarlıkspor, rakibinin skor üstünlüğünü elinde tutmasından dolayı daha da kapanan rakip defansı geçemedi. Kontrataktan bir gol  daha yeyip 0-3 razı oldu.
 
Cinarlikspor basın sözcüsü Yılmaz Güler yaptığı açıklamada; kimse boş hesap yapmasın henüz lig bitmiş değil. Bu hafta lideri burada yenip , son hafta Gülyalisporla oynanacak maçı bekleyeceğiz. Biz kimseye boyun eğmeyiz. İlk sezonumuz olmasına rağmen yüreklerini ortaya koyan futbolcularımızı, yönetimimiz olarak canı gönülden kutluyoruz. Üzerimize oynan bazı oyunlardan dolayı Ordu’daki maçın rövanşını alıp lideri buradan eli boş göndereceğiz. Daha şimdiden şampiyonluk kutlamaları yapanlar unutmasınlar ki son sözü biz söyleriz. Şampiyonluk Ünye den geçer.yunus_emre-21-214x300

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P