eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Çakmak,”Birileri Suçunu Bu Takıma Yüklemeyelim”

Çakmak,”Birileri Suçunu Bu Takıma Yüklemeyelim”
20 Eylül 2019 - 23:13

Çakmak,”Birileri Suçunu Bu Takıma Yüklemeyelim”

1975 yılından itibaren Ünye’de faaliyet gösteren Çakmaklar Fındık, Ünye 1957 Spor’a 35 yıllık sürdürdüğü desteğine devam ediyor. Çakmaklar Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çakmak’ı ziyaret eden Ünye 1957 Spor yönetimine yeni dönemde destekler çoğalmaya başladı.

Kulüp Başkanı Hamza Alp, Taraftar Sorumlusu Oktay Toprak, Alt Yapı Sorumlusu Selçuk Kocaoğlu ve Basın Sözcüsü Mithat Yağal 35 yıllık firmaya ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerin takım için gerekli olduğunu ifade eden Ahmet Çakmak,” 35 yıldır Ünyespor’a desteklerimizi verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu takımı zorlu şartlar altında alan ekibi öncelikle kutluyorum. Bu gibi ziyaretler edilmesi gayet doğal olup, herkesinde elini taşın altına atması gerekmektedir” dedi.

Çakmak sözlerine devam ederek,”Ünyespor gençliğimizin takımı olmasından ziyade yaklaşık 35 yıldır bizler bu takıma destek çıkarak yaşamasını istiyoruz. Tabi bu 35 yıl içerisinde bu takım bizlerin istediği gibi değil, daha da aşağı düşen bir takım oldu. Tabi ümitsizlik bir kenara tek isteğimiz bu takımın daha iyi yerlere gelmesidir. Hiç olmazsa bile Ünyespor’un 2. Ligde ya da 3. Ligde top koşturması gerekiyordu ve tabi bu takım başarılı olamadı. Tabi burada Ünyelilere büyük bir görev düşüyor. Bir insan, bir firma yada bir şirket battı diye bu takımı da kenara atmamamız gerekiyor. Birileri suçlu diye bunu takıma yüklemek yanlıştır. Burada ben, sen yada bir başkası destek çıkmazsa takım her konuda kapanır ve Ünye’nin simgesi yok olmuş olur. Ancak burada hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız ki takım ayakta kalabilsin. Öncelikle bu takımın iyi bir yönetimle ayakta kalmasını istiyoruz. Tabi cesaretini esirgemeyen Hamza Alp ve ekibine bizlerde sahip çıkacağız. Bir başka konu ise Ünye 1957 Spor’a kimse borç para vermesin aksine hibe etsin. Çünkü Ünye 1957 Spor kimseye borçlu olmamalıdır. “diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P