eskort samsun

ÜNYENETHABER

HALK MİLLİ İTTİFAKI KUCAKLIYOR

HALK MİLLİ İTTİFAKI KUCAKLIYOR
24 Mayıs 2015 - 0:25

Adsız

7 Haziran Genel Seçimlerine Büyük Birlik Partisi ile seçim ittifakı kuran Saadet Partisi Ordu genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seçim Çalışmalarına Ünye’deki okul ve dershaneleri ziyaret ederek devam eden Saadet Partisi Adayı Muammer Bilgiç gittiği yerlerde her kesimden büyük ilgi görüyor. Okullar ve dershanelerdeki öğretmenler ve idarecilerle görüşen Bilgiç yaptığı konuşmalarla dikkat çekmekte ve destek bulmaktadır.

Numan KurtulmuÅŸ yunus_emre-21-214x30019 yıl öğretmenlik yapmış olan Muammer Bilgiç eğitim sistemindeki sıkıntıların ve öğretmenlerin yaşadığı sorunların ne olduğunu çok iyi bilmekte. Öğretmenlere yaptığı konuşmalarda okulun kalplerde bir yara olduğunu söyleyen Saadet Partisi Adayı Muammer Bilgiç;

” Eğitim sistemi yap-boz tahtasına dönmüştür. Eğitim süresi uzadıkça kalite artmamış, bilakis genç nesiller hayattan koparılmıştır. Kalplerde adaleti, merhameti ve kardeşliği tesis etmeyen bir eğitimde gerisi teferruattır. Öğrencinin farklılığının dikkate alınmadığı ve öğretmenin saygınlığının olmadığı bir sistemin başarı getirmesi mümkün değildir.”diye konuştu.

Ülkedeki neredeyse tüm sorunların ve çıkmazların kaynağının ekonomi olduğuna vurgu yapan Bilgiç; “Kemal Derviş politikalarıyla ülke sömürülüyor. Buna karşı tek çıkış yolunu mecliste deki 4 partiden biri değil sadece Saadet Partisi gösterebilir.”dedi.

Yüksek Seçim Kuruluna göre seçime 19 parti girmekte olduğunu söyleyen Bilgiç ;” TRT’ye 4 parti seçime giriyor ancak bize sorduğunuz zaman seçime yalnız 2 parti girmektedir. Birincisi Uluslar arası para fonu ve Dünya Bankası politikalarını uygulayan partiler ikincisi ise Adil Ekonomik Düzeni savunan, faizci kapitalist sisteme karşı olan, havuz sistemini kuran kamu-tek hesabını kuran zihniyetin tek partisi olan Saadet Partisi’dir.”dedi.

Biz kazanırsak kimse kaybetmeyecek diyen Bilgiç son olarak şunları dile getirdi;” Saadet Partisi’nin Meclis’te olması hem bu coğrafyanın hem de tüm yeryüzünün hayrınadır. Çünkü Saadet Partisi sömürünün her türlüsünün karşısındadır. Barıştan huzurdan ve kardeşlikten yanadır. Meclis’e girdiğimizde ve de hükümet olduğumuzda yapacağımız ilk iş faizle-tefecilikle bu ülkenin sömürülmesine son vermek olacaktır.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-