eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR ALTINORDU’DA GALİBİYET ARIYOR

ÜNYE 1957 SPOR ALTINORDU’DA GALİBİYET ARIYOR
22 Eylül 2019 - 11:14

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor 2019-2020 sezonunun ilk karşılaşmasını bugün deplasmanda Altınorduspor ile oynayacak.

2019-2020 BAL ligi bu hafta sonu başlıyor. İlk maç deplasmanda Altınorduspor oynanacak. Bugün saat 15:00’da başlayacak olan karşılaşma , Altınordu tesislerinde gerçekleşecek. İmdat Yıldırar yönetiminde ki 22 futbolcu Altınorduspor önünde galibiyete kilitlendi.

İlk karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Hamza Alp Altınordu’yu yenecek güçteyiz diyerek şunları kaydetti, “1957 Spor taraftarları bugün  karşılaşmaya gelecekler. Fakat kulüp olarak araç desteğini fazla yapamıyoruz.. Lige iyi hazırlandık. Altınordu’yu yenecek güçteyiz. İlk maçımızdan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Çünkü hedefimiz yüksek. Ünyeli bir an önce takımın üst lige çıkmasını istiyor. Biz de bunu istiyoruz. Üst lige çıkmak için Ünye şehri ile bütünleşip birlik ve bütünlük içerisinde üst lige çıkaracağımıza eminim. Bugün  taraftarlarımızı Altınordu’daki karşılaşmaya bekliyorum.” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor’un  deplasmanda Altınorduspor ile oynayacağı maçı saat 15den itibaren ÇAKIR MEDYA izleyebilirsiniz

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P