eskort samsun

ÜNYENETHABER

Gogina Parkı Yenileniyor,Halkın Yüzü Gülüyor

Gogina Parkı Yenileniyor,Halkın Yüzü Gülüyor
25 Mayıs 2015 - 22:04

video haber

Adsız

Çınarlık Mahallesinde bulunan Gogina Parkının olduğu yere Çay bahçesi yapılacak olması, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Çınarlık Mahallesi Muhtarı Mehmet GÜDEK;

”Ünye Belediye Başkanımıza her iki mahallemiz adına böyle bir hizmeti bizlere sunduğu için çok teşekkür ederim. yunus_emre-21-214x300Parkımıza yapılacak olan hizmetten sonra buralar daha da güzelleşecek ve daha modern bir hal alacak.  Aileler buraya gelip eşleriyle dostlarıyla bu hizmetten faydalanacak.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaledere Mahallesi 1. Azası Cemal KILIÇARSLAN ise,

”Belediye Başkanımıza bizlere Gogina Parkını kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum . Bu sayede bu parkın çevre düzenlemesi sözünü de aldık kendisinden ve inşallah çalışmalar bittiği  zaman burası daha yaşanılabilir bir hal alır.” dediNuman KurtulmuÅŸ

Gogina Parkının elden geçirilmesi, yaşanılabilir bir hal alması için bakım onarım ve aynı zamanda o bölgenin çay bahçesi haline getirilmesi konusunda vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Çınarlık Mahallesi Halkı; herkesin ailesi ile birlikte buraya gelip çayını içebileceği, sohbetini yapıp güzelce vakit geçirebileceği bir mekan haline getirilmesi noktasında Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR’a teşekkürlerini ilettiler.

Fakat bu konuda bir isteklerinin daha olduğunu söyleyen mahalle sakinleri buranın çay bahçesi ile birlikte çevre düzenlemesinin yapılması gerektiğini ve bunun içinde Belediye Başkanından söz istediklerini söylediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-