eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ankara Ünyeliler Derneğinden “Gurbetten Sılaya Vefa” Ziyaretleri

Ankara Ünyeliler Derneğinden “Gurbetten Sılaya Vefa”  Ziyaretleri
30 Eylül 2019 - 0:50

Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz, Başkan Yardımcısı Murat Okçu ve dernek üyeleri, Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’ı ziyaret etti.

“Gurbetten Sılaya Vefa”  projenin tanıtımı için Ünye’ye gelen Ankara Ünyeliler Derneği üyeleri, Ünye’de bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Bu kapsamda Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır ile bir araya gelen Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz, Başkan Yardımcısı Murat Okçu ve dernek üyeleri, dernek faaliyetleri hakkında Çakır’ı bilgilendirdi.

“Gurbetten Sılaya Vefa”  projesi hakkında bilgi veren Ankara Ünyeliler Derneği Başkan Yardımcısı Murat Okçu;

“Derneğimizin faaliyetleri amacıyla Ünye’de bir dizi ziyaretlerde bulunmaktayız. Bu vesile ile Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’ı ziyaret ettik. Ziyaretimizin amacı “Gurbetten Sılaya Vefa” projemizi tanıtmak, sivil toplum kuruluşlarımızdan görüşlerini almak ve derneğimizi daha iyi tanıtmaktır. Bizim derneğimiz çok yeni olduğu için tanıtıma ihtiyacımız var. Bu vesile ile hem derneğimizi hem de projemizi tanıtmak için bu tür faaliyet gerçekleştiriyoruz.

“Gurbetten Sılaya Vefa”  projemizin amacı, isminden de belli olacağı üzere gurbetteki Ünyelileri Ünye ile buluşturmak ve kültürel değerlerimizi tanıtmak. Aynı zamanda Ankara’dan Ünye’ye gelemeyen hemşerilerimizin Ünye ile bağlarını kuvvetlendiriyoruz. “ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır, dernek için iyi temennilerde bulundu.

Dernek Başkanı İsa Korkmaz’ın her ziyaretinde daha kalabalık ve daha heyecanlı geldiğini sözlerinde belirten Çakır, “Daha kalabalıklaşan ziyaretlerden dolayı dernekte işlerin yolunda gittiğini anlıyoruz.Çalışmalarınız taktire şayan,başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-