eskort samsun

ÜNYENETHABER

Server Balaban, Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Edecek

Server Balaban, Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Ülkemizi Temsil Edecek
04 Ekim 2019 - 14:16

Avrupa Taekwondo Federasyonu(TE) tarafından organize edilen Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonasına Mor Beyaz Spor Kulübü sporcularından Server BALABAN temsil edecek.

Avrupa Taekwondo Birliği (TE) tarafından organize edilen Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonası 4-6 Ekim 2019 tarihleri arasında İspanya’nın Marine D’Or kentinde düzenleniyor.

Avrupa Taekwondo Federasyonu (TE) tarafından düzenlenen Gençler Avrupa Taekwondo Şampiyonası 4-6 EKİM 2019 tarihleri arasında İspanya yapılacak. Mor Beyaz Spor Kulübü sporcularından Server BALABAN 48.Kg Genç erkekler de Mor Beyaz Spor Kulübünü, Ordu’yu ve Türkiye’yi temsil edecek. Ankara Taha Akgül Spor salonunda yapılan milli takım seçmelerinde tüm rakiplerini 20 puan farkla yenerek Gençler Taekwondo Milli takımına seçilmeyi hak kazandı.

 Sporcu Server Balaban “Hedefim Avrupa Şampiyonu olmak, çok güçlü rakiplerim var. Millî takim seçmelerini kazandım İspanya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına katılmayı hak ettim. Buradaki turnuvada Avrupa Şampiyonu olmak istiyorum. Türk bayrağımızı göndere çektirerek İstiklal Marşımızı dinletmek istiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim “dedi

Taekwondo Teknik direktörü Halil ÖZIŞ “Taekwondo olimpik bir banş olmasından dolayı tüm dünya Taekwondo’ya sistemli ve bilimsel hazırlanıyor. Türkiye’de milli takıma  girmek çok zor. Server BALABAN Ankara’da yapılan milli takım seçmeleri müsabakaları açık ara kazanarak Avrupa Taekwondo Şampiyonasına gitmeyi hak etti. Şimdi sıra Avrupa Şampiyonsında. İnşallah bu şampiyonadan da bizi sevindirecek ve mutlu edecek bir başarı ile döneceğini düşünüyorum.2024 yolunda yıldız bir sporcu kazandık.

 Taekwondo’da son bir yıl içerisinde yaptığımız uzun vadeli planlama ile yeni yıldızlar kazandık. İlimizde yeni bir altyapı kurduk ancak bu altyapı sporcularımızı 2021 yılında müsabakalara iştirak edebilecek kendi değerlerimizi de milli takım seviyesine taşıyacağız. Server BALABAN 2019 yılında Türkiye şampiyonu oldu. Yapılan gençler milli takım seçmelerini kazanarak tüm hazırlıklarını tamamladi.1.Eylül 2019 da İspanya’ya hareket eden Taekwondo’cunuz Avrupa şampiyonasını hazırlıklarına milli takımımızla birlikte şuan İspanya’da devam ediyor. Kendisinde Avrupa şampiyonluğu bekliyorum. Avrupa Şampiyonası da Dünya Şampiyonası kadar önemli, artık Taekwondo olimpik bir spor tüm dünya ciddi yatırımlar yapıyor. Avrupa ülkeleri de dünya da söz sahibi bizde Türkiye olarak Taekwondo’da her zaman Avrupa’nın zirvesindeyiz. İspanya’nın Marine D’OR ketindeki Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonluğu bekliyorum.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-