eskort samsun

ÜNYENETHABER

TÜGVA’dan Çakır Medya’ya Ziyaret

TÜGVA’dan Çakır Medya’ya Ziyaret
05 Ekim 2019 - 5:49

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Başkanı Hamza Can Demirci ve yönetim kurulundan Çakır Medya’ya ziyaret gerçekleşti.

Başkan Demirci ile vakfın yönetim kurulundan Yasin Kerim Tekin, Hasan Can Bilgin ve Mehmet Akbaş Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’a ziyarette bulunarak vakfın işleyişi ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyarette vakfın amaçları ve projeleri ile ilgili açıklamada bulunan Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi TÜGVA Başkanı Hamza Can Demirci; “Bizler elimizden geldiğince gençler için programlar yapıp onların yanında olmaya çalışıyoruz. Bizler de genç bireyler olarak onları en iyi bizler anlıyoruz. Gençlik kampları ile gençlerle buluşuyoruz. Geçen sene Diyarbakır’da gençlik buluşması adı altında TÜGVA’nın beşinci gençlik kampı oldu. Sonrasında Sinop gezisi yaptık. Ramazan Ayında 100 kişilik bir iftar yemeği verdik. Vakfımızın da bir program tüzüğü var ve bizler ona uyarak programlar gerçekleştiriyoruz. Her Cumartesi sabahı farklı camilerde buluşup Sabah Namazını beraber kılıyoruz. Her hafta içi Çarşamba veya Cuma günü sohbet programları yapıyoruz. Alanında uzman kişilerle gençlerin ufkunu açmaya çalışıyoruz.

Yeni Öğrenciler İçin Kaynaşma Buluşması Yapmayı Planlıyoruz

Önümüzdeki günlerde Ünye’de fakülteye yeni gelen öğrenciler için bir gençlik buluşması yapmayı düşünüyoruz. 2 hafta içerisinde bunun temellerini atıp bir buluşma sağlayarak öğrencilerin kaynaşmasını amaçlıyoruz. Siyasi kişileri de bu buluşmaya çağırarak öğrencilerle birlikte soru cevap tarzında onları güzel yola iletmeye çalışıyoruz. Bizler siyasilerin desteklerini daha çok bekliyoruz. Bizler burada kendimiz için değil önümüzdeki yılların temelini atacak gençler için uğraşıyoruz. Maddi ve manevi her türlü desteğe açığız.”diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-