eskort samsun

ÜNYENETHABER

Uluslararası Turnuva Ünye’de Başladı

Uluslararası Turnuva Ünye’de Başladı
05 Ekim 2019 - 10:15

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslar arası Masterler ve Veteranlar 4’lü Futbol Turnuvası’nın ilk karşılaşmaları Türkiye-Moldova ile Bulgaristan-Romanya karşılaşmaları ile başladı.

Turnuvanın ilk karşılaması Türkiye-Moldova maçıyla başladı. Maç öncesi Moldova takımı kaptanı Başkan Hilmi Güler’e forma, flama hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Güler ise takım kaptanına teşekkür plaketi verdi. Karşılaşma Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlama vuruşu ile başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Masterler ve Veteranlar 4’lü Futbol Turnuvası düzenledi. Türkiye, Moldova,  Bulgaristan, Romanya olmak üzere 4 ülkenin katıldığı turnuvanın ilk karşılaşmaları Türkiye-Moldova ile Bulgaristan-Romanya maçları ile başladı.

Turnuvada Orduspor futbolcusu Murat Ülgen, Türkiye Masterler ve Veteranlar takımında forma giydi.

Başlama vuruşunu Güler yaptı

Turnuvanın ilk karşılaması olan Türkiye-Moldova maçı her iki ülkenin Marşlarının okunmasının ardından Moldova takımı Büyükşehir Belediye Başkanı Güler’e forma, filoma hediye etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Güler ise takım kaptanına teşekkür plaketi verdi. Karşılaşma Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlama vuruşu ile başladı.

Karşılaşma’da Türkiye Masterler ve Veteranlar takımı kadrosunda şu isimler yer buldu, “Emre Alev, Fatih Öztürk, Atilla Pank, Oğuzhan Ay, Harun Alcan, Deniz Kibar, Adem Çalık, Tarık Küçük, Faruk Tarakçı, Oğuz İnce”

Moldova Masterler ve Veteranlar takımı ise şu isimlerden oluştu, “Bogdan Andrion, Savinov Alexei, Arlet Vasile, Pogreban Serghei, Lungu Vitalie, Boghill Gheorghe, covalcncco Victor, geçmişte Samsunspor ve İstanbulspor2da forma giyen, Pureonu Serghe, Bursuc İulion”

Moldova 6-1 galip…

Türkiye-Moldova karşılaşması Moldova’nın 6-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Turnuvanın ikinci karşılaşması ise Bulgaristan-Romanya karşılaşması oldu. Herki iki ülkenin Marşları ile başlayan karşılaşma Ünye Şehir stadında oynandı.

Romanya Masterler ve Veteranlar takımında şu isimler yer aldı, “Cosa Gabriel, Maxim Catalin, Pirto Lonut, Beceru Tiberiu, Millea Darius, Carabaş Stelin, Stere Minai, Mitu Marius, Mozacu Ciprian, , Ciobanu Stefan, Capuşa Aiani”

Bulgaristan Veteranlar ve Masterler takımı ise şu isimlerden oluştu, “Nikolay Chalakov, Geozgi Lanatov, Dimilac shshkov, İbziam Kyosebekicov, Vencisran Pavlov, İvan Chalakob, Bisec Doychinov, Yozdan Dalev, Dimitaz Solakov, Senol Sheukov, Veselin Tossev.”

Güler; Ordu’muz için çok önemli

Turnuva ile ilgili açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Güzel Ordu’muzu temsil etmek için böyle güzel bir turnuvayı Ordu’da yapmayı uygun görüldü. Burada 4 takımımız var. Tabi ki Türkiye Veterenlar Milli Takımızda var, Romanya, Moldova, Bulgaristan var. Dolayısıyla çok güzel bir turnuva olacak. Büyük bir dostluk hakim. Dün Ordu’da ağırladık, şimdi’de Ünye’de ağırlıyoruz. Dostluğun enternasyonel uygulaması sahası olan sporda ve futbolda bunu uygulayacağız.”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-