eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yeni Ünye Devlet Hastanesi Vatandaşın Hizmetinde

Yeni Ünye Devlet Hastanesi Vatandaşın Hizmetinde
26 Mayıs 2015 - 20:13

video haber

Adsız

25.05.2015 tarihi itibari ile C Blok 1. katında 6 adet poliklinik servisi ile hasta vatandaşlara hizmet vermeye başlayan Ünye Devlet Hastanesinin yeni binası kısmen hizmete girdi. Resmi açılışı 27.05.2015 yani Çarşamba günü saat Numan KurtulmuÅŸ11:00’de gerçekleşecek olan hastaneden vatandaşlar memnun kaldılar.

Şuan için kısmen hizmette olan bölümlere muayene amaçlı gelen vatandaşlarımız ,hizmetten memnun olduklarını dile getirirken, ”Diğer hastanemiz hem eski hemde küçüktü,fakat şuan yeni ve bir o kadar da büyük bir hastanede düzenli bir şekilde hizmet alıyoruz. Çok fazla sıra beklemiyoruz, işlemlerimiz daha hızlı bir şekilde sonuçlanıyor.” şeklinde açıklamalarda bulundular.

Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güray YILMAZ;

Yeni Ünye Devlet Hastanemizin C Blok 1. katında Poliklinik servisimiz açıldı. Burada Dahiliye Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Genel Cerrahi Polikliniği, Fizik Tedavi Polikliniği, Psikiyatri Polikliniği ve Cildiye Polikliniği olmak üzere 6 adet poliklinik servisimiz ile hizmet vermeye başladık.

 ”Resmi açılış Çarşamba günü”

yunus_emre-21-214x30027.05.2015 tarihinde saat 11:00’de Yeni Ünye Devlet Hastanemizin açılışını resmi olarak gerçekleştireceğiz. Bu yüzden tüm Ünye halkını bu açılaşa davet ediyorum. Bu açılış esnasında değerli Ünye halkını da yanımızda görmekten mutluluk duyarız.

Hastalar için her yarım saatte bir servis hizmeti”

Hastalarımızı mağdur etmemek amacı ile Ünye Devlet Hastanesi olarak 07:00 ile 17:00 saatleri arasında yarımşar saat aralıklarla iki hastanemizden de servis hizmeti sunmaktayız.

Şuanda bulunduğumuz hastanemize muayene amaçlı gelen hastalarımızın, bağlı bulunduğu doktoru diğer hastanede ise hastalarımız için tahsis ettiğimiz servislerimiz aracılığı ile onları Yeni Ünye Devlet Hastanesine gönderip, orada muayene olmalarını sağlayacağız. Muayene sonrasında geri dönüşlerinde ise yine aynı şekilde yeni açılan hastanemizden Cumhuriyet Meydanı ve Eski hastanemize kadar tekrar ulaşımlarını sağlayacağız.” şeklinde açıklamalarda bulunurken, ”Ayrıca hastanemizde vatandaşlarımıza karşı bazı aksaklıklar olabiliyor bundan dolayıda sizlerin aracılığı ile kendilerinden özür dileyerek aflarına sığınıyorum.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-