eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Devlet Hastanesinden İyilik Hareketine Destek

Ünye Devlet Hastanesinden İyilik Hareketine Destek
12 Ekim 2019 - 13:29

Ünye Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Murat Çiçek, Hastane Müdürü Barış Yılmaz, yöneticileri Betül Şeker ve Hasan Kisbet öncülüğünde artık hastanede artan yemekler sokak hayvanlarına verilecek.

Ünye Devlet Hastaesi, günlük 150 -200 sokak canlısının yemek ihtiyacını karşılamak üzere gerçekleştirdiği İyilik Hareketi ile tüm Türkiye’ye örnek oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ünye Şefi Saygın Yıldırım, Ünye Devlet Hastanesini ziyaret ederek iyilik hareketi gösteren Başhekim Vekili Murat Çiçek, Hastane Müdürü Barış Yılmaz, yönetici Betül Şeker ve Hasan Kisbet’e teşekkür etti.

İyilik Hareketi, yardıma ihtiyacı olanlara (doğadaki canlılar)  kimsesiz, masum konuşamayan insana muhtaç canlara yardım etme kampanyasıdır. Her meslek kuruluşunun, her resmi  veya resmi olmayan kurumun,  her bireyin katkıda bulunabileceği bu hareket, sınırlarını geniş tutarak, kişilerin iyilik yapabilme imkanını artırmayı hedeflemektedir.

Bu iyilik maddiyat gerektirmeden de yapılabilir. Örneğin, bir lokanta yemek artıklarını sokaktaki canlara bu hareket kanalıyla verebilir. Aynı şekilde bir ailede evinde artan yemekleri ve bayatlayan ekmekleri mahallindeki kedi köpeğe verebilir. Ekmek kırıntılarını çöpe atmak yerine kuşlara verebilir. Fırıncılar günlük artan ekmeklerin sokak canlarına verilmesini sağlayabilir. Bir marangoz artmış malzemelerden köpek ,kedi , yada kuş evi yapabilir. Biz Ünyeliler olarak bunu yapabilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Ünyeliye yakışanda budur.

Yeryüzünde en küçük bir canlının  acı çekmediği çaresiz kalmadığı an, insan olarak görevimizi yapmış olacağız.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-