eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Arap Yatırımcılar Ordu’ya Geldi

Arap Yatırımcılar Ordu’ya Geldi
25 Mayıs 2015 - 18:00

 Adsız

            Karadeniz bölgesinde yatırım arayışı içinde olan çeşitli Arap işadamları, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun daveti üzerine Ordu’ya geldi.

Numan KurtulmuÅŸ yunus_emre-21-214x300Bahreyn, Kuveyt, Suudi Arabistan, Yemen, Irak, Suriye, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelen Adel Ali, Abobakr Aıdaros, Alchalabi Hicham, Naser Saeed Alghudaie, Ashraf Aljufry, Hussein Ashikhabubkr, Faisal Enzim, Imad Sibel, Muhammed Ebu Hamam isimli Arap işadamları, hafta sonu Vali İrfan Balkanlıoğlu ile bir araya geldi.

Ordu’da bir otelde, Arap işadamlarıyla bir araya gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun yatırım imkanları hakkında Arap işadamlarına bilgilendirmede bulundu.

Bozulmamış doğası, bakir yapısı, doğal güzellikleri ile Ordu’nun Arap turistleri cezp ettiğini ifade eden Vali Balkanlıoğlu, Arap işadamlarına başta turizm olmak üzere bir çok alanda Ordu’ya yatırım yapabileceklerini söyledi.

Arap turistlerin son dönemlerde Ordu’ya ilgi gösterdiklerini ve çok sayıda gayrimenkul aldıklarını belirten Vali Balkanlıoğlu, Arap işadamlarının inşaat sektöründe de Ordu’da yatırım yapabileceklerini kaydetti.

Ordu’ya yatırım yapmak isteyen Arap işadamlarına her türlü kolaylığı sağlayacaklarını vurgulayan Vali Balkanlıoğlu, “Sizleri Ordu’da birkaç gün misafir edip, Ordu’nun doğal güzelliklerini sizlere daha yakından gösterebiliriz. Ordu’nun yatırım imkanlarını ve potansiyelini sizlere yerinde sunabiliriz. Yatırım alanında rehberlik eden çeşitli kurumlarımız var. Bunlarla sizleri bir araya getirebiliriz. Dolayısıyla Ordu’ya yatırım yapabilmeniz için her konuda sizlere yardımcı oluruz. Yeter ki sizler Ordu’ya gelin, Ordu’ya yatırım yapın. Ordu’nun istihdamına katkı sağlayın” dedi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun kendilerine gösterdiği ilgiye ve alakaya teşekkür eden Arap işadamları, “Biz, başta Trabzon ve Rize olmak üzere Karadeniz bölgesine yatırım imkanları araştırmak üzere bölgeye geldik. Sağolsun sayın valimiz bizim geldiğimizi haber alınca bizleri Ordu’ya davet etti. Biz de kalktık geldik. Kendisiyle bir arada olduk. Bizlere Ordu’nun yatırım imkanlarını ve potansiyelini anlattı. Bundan çok etkilendik. Bizlere samimi ve içten bir yaklaşımda bulundu. Kendisinin bize önerdiği konularda yatırım için fizibilite çalışmaları yapacağız. Bölgeyi gezdikten sonra tekrar Ordu’ya geleceğiz. Tekrar sayın valimizi ziyaret edeceğiz. İnşallah Ordu’ya yatırım yapmak kısmet olur. Biz de Ordu’yu çok beğendik. Çok güzel bir şehir. Bu güzel şehre yatırım yapmak isteriz” diye konuştular.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-