eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Gülbüz” Giyim 15 Temmuz Meydanı’nda

“Gülbüz” Giyim 15 Temmuz Meydanı’nda
23 Ekim 2019 - 0:56

Ünye’de giyim sektörünün öncülerinden olan ve senelerdir Ünye’ye hizmet veren “Gülbüz” giyim, Ünye 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yeni mağazasıyla hizmete açıldı.

En kaliteli, en tarz ve en güncel ürünleri senelerdir Ünye’ye kazandıran ve adıyla başlı başına bir marka haline gelen “Gülbüz” giyim mağazası, içinde bulunan takım elbise, spor giyim, gömlek, ayakkabı gibi bir çok çeşitleriyle Ünye 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Ünyelileri bekliyor.

Amaçlarının en iyi, en tarz ve en güncel ürünleri harmanlayarak olabildiğince uygun fiyatlara müşterilerine sunmak olduğunu belirten mağaza İşletmecisi Uğur Gülbüz konuşmasında;

“Yaklaşık 14 senedir giyim sektörüyle uğraşmaktayız ve profesyonel olarak 10 yıldır bu işi yapmaktayız. Bu mağazamızda ve daha önceki mağazalarımızda hep aynı hizmet anlayışını benimsedik. Bu anlayış iyi, tarz ve güncel ürünleri harmanlayarak, olabildiğince uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmak olmuştur. Türkiye’de kalite ve kalıp konusunda kendilerini uzman hale getirmiş, ivme kazanmış dört tane firma ile çalışıyoruz. Mağazamız en iyi ve en tarz ürünleri, en uygun fiyata bulup giyebileceğiz şık bir mekandır. Vatandaşlarımıza hem ürün hem de tarz konusunda yardımcı olabiliriz.”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-