eskort samsun

ÜNYENETHABER

TEMA Vakfından Kaymakam Demir’e Mektup

TEMA Vakfından Kaymakam Demir’e Mektup
29 Mayıs 2015 - 10:56

Adsız

Çevre kirliliğine karşı farkındalık oluşturmak ve doğayı yeşillendirmek adına çeşitli faaliyetler yürüten TEMA Vakfı, faaliyetlerine yardımcı olanları unutmayarak teşekkür mektubu gönderdi.

Numan KurtulmuÅŸ yunus_emre-21-214x300TEMA’nın teşekkür mektubunu ulaştırmak üzere harekete geçen TEMA Ünye Temsilcisi Aynur Tan, tema gönüllüleri ile birlikte ilk olarak Kaymakam Mustafa Demir’i ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan TEMA Ünye Temsilcisi Aynur Tan; “TEMA 2014-2015 faaliyetleri içerisinde kamu yöneticilerini çok önemsiyor çünkü orada asla siyaset yok. Yapılan faaliyetlere de destek veren kamu yöneticilerine basamak basamak gidiyor. Gönüllülere kadar teşekkür mektubu gönderdi. Bu teşekkür mektuplarından birisi Ünye Kaymakamımız Mustafa Demir beye. Ona bu mektubu ulaştırmak için arkadaşlarımızla birlikte kendisini ziyarete geldik ve teşekkürlerimizi sunduk ki TEMA’ya, dolayısıyla çevre kirliliğine karşı duyarlılığı yaratma yönünde yaptığımız faaliyetlerde hiçbir zaman desteklerini esirgemiyor. Çevre Günü’nde de bisikletli yürüyüş yapmak amacındayız. Kaymakamımızı da yanımızda görmek için kendilerini ziyaret ettik, vakitlerini bizlere ayırdılar. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-