eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Her Zaman Keşfetmek İçin Bak”

“Her Zaman Keşfetmek İçin Bak”
29 Mayıs 2015 - 15:57

Atlas Dergisi Ekibi Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

 Adsız

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun davetlisi olarak Ordu’ya gelen Atlas dergisi ekibi, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

1993’te “Her zaman keşfetmek için bak” sloganıyla  yayın hayatına başlayan Türkiye’nin keşif ve coğrafya dergisi Atlas en çok okunan dergiler arasında yer alıyor.

Numan KurtulmuÅŸ yunus_emre-21-214x300Vali İrfan Balkanlıoğlu, fotoğraf çekimleri için 3 Haziran tarihine kadar Ordu’da  kalacak olan  Atlas Dergisi Yayın Direktörü Murat Köksal, Tarihçi Prof.Dr.Haluk Oral ve ünlü yazar Hamdi Koç’u makamında ağırladı.

Vali Balkanlıoğlu, ”Ordu çok güzel bir il. Güzellik namına  gezilecek, görülecek ne varsa  burada mevcut. Ordu Valiliği olarak bir turizm hamlesi başlattık, tanıtım atağına kalktık. 17-21 Mayıs tarihleri arasında 18 ayrı ülkeden, 24 farklı yayın kuruluşundan 32 Arap dünyasının önde gelen medya kuruluşlarının temsilci ve muhabirlerini ilimizde ağırlayarak,  Ordu’nun doğal güzellikleri, sosyal ve ekonomik yapısı, sahip olduğu değerleri, tarihi, kültürü, turizm potansiyeli, gelenek, görenek ve mutfağını yakından görme ve tanıma fırsatını sunduk. Ulusal kanallarda yayınlanan televizyon programlarında, birçok dergilerde Ordu’nun tanıtımını sağladık. Atlas dergisi de Ordu’ya geniş yere verecek. Ordu ile ilgili yapacağınız tanıtımlardan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Atlas Dergisi Yayın Direktörü Murat Köksal, son dönemlerde Ordu ile ilgili yapılan tanıtımlar sayesinde bir farkındalık oluştuğunu belirterek, ”Sayın Vali İrfan Balkanlıoğlu’na Ordu’nun  bir marka kentt olması amacıyla başlattığı tanıtım atağına bizlerde Atlas dergisi olarak  destek vereceğiz. Ordu’nun bütün  güzelliklerine dergimizde geniş olarak yer vereceğiz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Ordu’nun Dereleri Turizme Akıyor” projesi kapsamında bir süre önce çekimleri yapılan “Ordu Doğa Belgeseli”nin de çok  güzel olduğunu ve tanıtımlarda büyük rol oynayacağını belirten Atlas Dergisi Yayın Direktörü Murat Köksal, belgeselin Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak hazırlanmış CD’lerin de Atlas dergisi ile okuyucularla buluşturulacağını ifade etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-