eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ordu Tatili Kazanan Arap Aileler Vali Balkanlıoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti

Ordu Tatili Kazanan Arap Aileler Vali Balkanlıoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti
02 Haziran 2015 - 2:35

IMG_6034

Arabistan’da  bir yarışmaya katılan ve Ordu tatili kazanan 2 Arap aile Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Arabistan’ın Başkenti Raiyad’da bir radyoda düzenlenen ve THY sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışmaya katılan ve Ordu ile ilgili yöneltilen sorulara doğru yanıtlar vererek Ordu  tatili kazanan Mohammed Qutub, Yazan Qutub, Tahani Jamal, Faisal Aldossary, Wafa Aldossary’i makamında kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ”Ordu Karadeniz’in ve Türkiye’nin  en güzel ili. Buradan ayrılırken Ordu cennet diyeceksiniz  buna eminim. Dünyada cenneti görmek isteyen mutlaka Ordu’ya gelip, görmesi  gerekiyor. İlimizin tüm güzelliklerini görmenizi ve yakınlarınıza da Ordu’yu anlatmanızı istiyoruz. Ordu, denizi, yeşilliği, yaylaları, tarihi ve kültürü ile görülmesi gereken nadir illerden birisi. Sizlere  teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ordu-Giresun Havalimanın açılmasıyla birlikte turizmde bir hareketlilik başladığını kaydeden Vali Balkanlıoğlu,”Havalimanı Ordu ekonomisini canlandıracak. Arap turistlerimiz de gelmeye başladı.Havalimanı Ordu’nun  bir marka  kent olmasında büyük katkı sağlayacak”dedi.

Ordu’yu çok beğendiklerini ve hayran kaldıklarını belirten Arap aileler, ”Ordu, Sayın Vali’nin dediği gibi gerçekten cennet gibi bir yer” diyerek, duygularını dile getirdiler ve Vali İrfan Balkanlıoğlu’na  misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı teşekkürlerini sundular.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-